Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een negatieve dag waarop niets blijkt te zijn wat het eerst lijkt. Houd je maar bij je alledaagse dingen, en laat je niets op de mouw spelden door verkopers. Liefde: bereid je voor op een kruisverho­or, thuis.

STIER 21-4 T/M 20-5

Mars steunt je in je doen en laten. Als je je op nieuw terrein wil begeven of in een nieuw project wil deelnemen of misschien zelfs op de beurs actief wil worden, ga je gang.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je bent vrij in je doen en je laten. Het is aan jou om er gebruik of gepast misbruik van te maken. Het geluk is in elk geval met je. Je moet natuurlijk wel vantevoren precies weten wat je wil bereiken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Het ligt niet voor de hand onbekend terrein op te gaan als je niet precies weet waar je wil uitkomen. Liefde: Vanavond thuis heb je daar geen zorgen over met een partner die de dag nog even wil kruiden!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je bent erop uit je concurrent­en ver achter je te laten. Tel uit je winst, want alles wijst erop dat de gebeurteni­ssen perfect in elkaar grijpen. Liefde: Venus geeft zelfs toestemmin­g om fratsen uit te halen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Welkom op onbekend terrein. Dat is de boodschap voor vandaag al is niet helemaal duidelijk of die op je werk of op de liefde slaat. In elk geval ben je even de vaste herkenning­stekens kwijt. Dat wordt improviser­en!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

In je werk zul je het moeten hebben van je charme en je realiteits­zin. Daarmee zul je het vertrouwen van je aanvankeli­jke tegenstand­ers kunnen winnen. Liefde: Als er thuis problemen zijn kunnen die vanavond worden opgelost.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een positieve dag! Maar stel je diplomatie­k op en laat kritiek even achterwege. Dan kan niets je in de weg staan om te doen wat je je voorneemt. Liefde: Er wacht je een fijne avond, om rillingen van te krijgen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een plotseling­e ontwikkeli­ng maakt dat je een bepaalde positie moet innemen en sommige dingen even achterwege moet laten. Zo ben je in staat om er actief aan deel te nemen en je aan nieuwe omstandigh­eden aan te passen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een negatieve dag voor jouw teken. Er kunnen heel wat verwikkeli­ngen en zelfs een vervelende ontmoeting plaatsvind­en. Maak je niet druk. Houd je reacties binnen de perken en maak er geen halszaak van.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Wat er ook gebeurt, je staat aan de kant van de winnaars. Maar om iets te bereiken zul je wel concessies moeten doen. En als je er ook nog wat geld mee wil verdienen, neem dan plaats aan de onderhande­lingstafel.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Met Mercurius in jouw teken dient zich een charmante dag aan. Je krijgt alle kansen om zaken te doen. Gooi je remmingen overboord. Liefde: speel open kaart, zowel voor jezelf als voor je geliefde is dat het beste.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium