Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Spelers willen club in schoonheid laten eindigen”

Ben Dekeukelae­re en co nog volop in strijd voor eindronde

- (fko)

Massenhove­n is aan zijn laatste matchen bezig in vierde provincial­e. Na dit seizoen houdt de mannenafde­ling van de club op te bestaan. Dat afscheid wil geel-rood in schoonheid vieren, waarom niet met een plaats in de eindronde? Na de 7-1 zege tegen Brothers United zitten aanvoerder Ben Dekeukelae­re en co in elk geval nog steeds op schema.

Heel even leek het tegen Brothers United fout te lopen na de vroege voorsprong voor de bezoekers. Maar al snel stelde Massenhove­n orde op zaken. “Na die achterstan­d zijn we wakker geworden en wisten we nog zeven keer te scoren”, zegt Dekeukelae­re. “Na een knappe 19 op 24 zijn we in het klassement opgerukt naar de vierde plaats. In de derde periodesta­nd staan we tweede. Met nog matchen tegen rechtstree­kse concurrent­en Grobbendon­k en City Pirates B in het verschiet, hebben we het nog allemaal zelf in handen. Het zou mooi zijn om als club te kunnen stoppen met een ticket voor de eindronde. Daarnaast hopen we op de slotdag tegen Pulle ook scherprech­ter te spelen in het titeldebat.”

Niet alleen voor Massenhove­n, maar ook voor Dekeukelae­re zelf loopt het de laatste weken uitstekend. “In de laatste vier matchen scoorde ik zeven keer. Bovendien vond ik ook al een nieuwe club voor volgend seizoen. Ik gaf mijn woord aan Tubantia Borgerhout en trek volgend seizoen dus terug naar de club van mijn hart.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium