Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een moeilijke dag waarop je problemen beter uit de weg kunt gaan. Als je te zeer onder druk staat, laat moeilijke dingen dan aan anderen over. Misschien niet erg elegant, maar het is wel beter zo!

STIER 21-4 T/M 20-5

Vandaag is er niets dat vanzelf gaat, behalve voor jou! Je stapelt het ene succes op het andere dankzij de stijgende Maan die maakt dat het geluk echt aan jouw zijde is. Jammer voor de concurrent­ie!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Door invloeden van Venus en Mercurius in jouw teken, heb je de wind in de zeilen. Je bent op je verleideli­jkst en dat maakt deze dag wel erg opwindend. Kortom een prima dag om goede maatjes te worden met deze of gene.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Deze dag heeft van alles voor je in petto. Maar om mooie dingen binnen te halen zul je wel zelf wat moeten ondernemen. Als jij niet beweegt, gebeurt er ook niets om je heen. Liefde: Toon wat meer begrip voor de anderen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Routine, dat is iets voor anderen, niet voor jou! Vandaag ben je in elk geval zo ondernemen­d dat je rivalen er even geen raad mee weten. Liefde: Op dit gebied kun je je maar beter van je tedere kant laten zien.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een mooie dag om meer variatie in je activiteit­en te leggen of om je carrière eens tegen het licht te houden. Alle kans dat je iemand tegen het lijf loopt wiens ervaring jou van pas kan komen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Venus is nadrukkeli­jk aanwezig in jouw teken en jij weet precies hoe je iemand om je vinger kunt draaien. Dat geldt al gauw voor je vaste partner, maar vandaag ook voor personen die je in je werk ontmoet.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het loopt allemaal op rolletjes. Zeker als je andere mensen om raad vraagt en de middelen krijgt om een project uit het slop te trekken. Liefde: Als je bekaf bent, laat je naasten dan even hun eigen problemen oplossen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Beperk je tot de dingen die je graag doet. Succes verzekerd! Als je vandaag de knoop moet doorhakken, verlaat je dan niet op de zogenaamde wijze raad van anderen, maar ga uit van je eigen kracht.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Al bevind je je in de meest deplorabel­e omgeving, met jouw energie en ideeën weet je je er in no time uit te bevrijden. En uiteindeli­jk levert dat nog winst op ook. Liefde: Vanavond loop je op je tandvlees... maar word je verwend.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Ga niet op je lauweren zitten rusten! Dit is een dag voor nieuwe dingen. Je creativite­it kent geen grenzen, maar richt je pijlen op realistisc­he doelen die binnen je reikwijdte liggen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je standvasti­gheid en je discretie zijn je sterke punten voor vandaag. Dat mag ook wel op zo’n dag vol onaangekon­digd gedoe van buitenaf. Liefde: Vanavond kun je stoom afblazen bij een begripvoll­e en tedere partner.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium