Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Meer harmonie in de groep”

Ronald Van Leeuwen hoopt op twaalf op twaalf

-

KK Malle-Beerse zit dankzij een negen op negen weer helemaal op koers voor de play-offs en krijgt in thuismatch­en tegen Houthalen en Moeskroen de kans om daar een stevige optie op te nemen.

Vanavond ontvangen de Kempenaars Houthalen en volgende week woensdag is er de inhaalmatc­h tegen Moeskroen.

“We willen voor de top vijf vechten en daar komen nog zes ploegen voor in aanmerking”, aldus doelman Ronald Van Leeuwen. “Als we die twee thuismatch­en zouden winnen, dan zouden we een heel grote stap zetten. Nu geeft de stand een beetje een vertekend beeld omdat sommige ploegen twee wedstrijde­n in te halen hebben en andere slechts één. Dat gaat rechtgetro­kken wor- den en na die twee wedstrijde­n zullen we echt zien waar we staan.” Houthalen is een van die zes ploegen. De Limburgers tellen twee punten minder dan Malle-Beerse. “We hebben het altijd moeilijk tegen hen. We hebben er in de heenronde met 5-2 verloren en dat was niet nodig. We hebben dus iets recht te zetten.”

Dankzij drie zeges op rij is het vertrouwen in ieder geval weer aan het groeien. “In het begin van het seizoen liep het heel stroef, maar er zit nu wat meer harmonie in de groep. We weten van iedereen dat hij kan voetballen, maar we hebben nu meer over voor mekaar. Vraag me niet waarom dat in het begin niet zo was, want dat weet ik niet. Maar iedereen lijkt ingezien te hebben dat er als groep heel wat mogelijk is.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium