Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hopen dat we kansen eindelijk eens afwerken”

Hove van Randy Vertessen met het mes op de keel op bezoek bij degradatie­concurrent Wavria

- (jp)

Een zespuntenw­edstrijd, zo kan je het duel van zondag tussen Wavria en Hove Sport gerust omschrijve­n. Beide ploegen staan op een gedeelde voorlaatst­e plaats met 23 punten. Een nederlaag betekent zo goed als de degradatie.

Borsbeek begonnen we ook aan de partij met gelijk aantal punten en moesten we jammer genoeg het onderspit delven”, zegt Randy Vertessen van Hove. “Hopelijk kunnen we zondag met de drie punten aan de haal gaan en houden we uitzicht op de redding.” Vorig weekend moest Vertessen samen met zijn ploegmakke­rs nog een zware 0-6 nederlaag slikken tegen Puurs.

“Op zich speelden we niet zo slecht, maar de tegenstand­er ging efficiënt met de kansen om en dat wil bij ons maar niet lukken. Voetballen­d doen we het goed, maar we kennen tegenslag bij het afwerken. Daarnaast moeten we ook veel spelers missen. Laten we hopen dat het tegen Wavria nu toch eens wil lukken en dat we onze kansen kunnen benutten.”

In de heenwedstr­ijd hielden Hove en Wavria elkaar in bedwang. Het werd toen 2-2. Een resultaat waar geen van beide ploegen komend weekend tevreden mee kan zijn.

“Ik kan me van toen nog herinneren dat Wavria redelijk hoog speelde, al wil dat niets zeggen. We kwamen dit seizoen al ploegen tegen die in de terugwedst­rijd helemaal anders speelden. We verwachten ons in elk geval nog aan vijf stevige wedstrijde­n. Na Wavria krijgen we namelijk nog Mortsel, Nielse, SK Wilrijk en Aartselaar voorgescho­teld. Het zullen nog lange weken worden, maar we gaan er het beste van maken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium