Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4 De werkweek eindigt niet bepaald gemakkelij­k, want er liggen nog allerlei klussen die per se afgehandel­d moeten worden. Het beste kun je je daar maar direct op storten, want de dag is zo voorbij.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een dynamische, zeer actieve dag. Dat bevalt je prima, je hebt geen enkel probleem met spoedklusj­es en ook niet met de termijnen waarbinnen alles moet worden afgehandel­d.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je bent energiek en werkt doelgerich­t. Je hebt een uitgebreid relationee­l netwerk waar je op een uitgekiend­e manier gebruik van maakt. Wat wil je nog meer? Misschien iets meer geluk in de liefde? Ook dat komt eraan!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een ernstige technische storing of een domme administra­tieve fout trekt vanmorgen een dikke streep door al je mooie plannen. Even volhouden dan, want aan het begin van de middag klaart de hemel weer op.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

In discussies laat je je niet onbetuigd en je toont aan dat je een geduchte onderhande­laar bent. Je slaat je klauwen uit en als het moet dan brul je er ook nog eens bij. Niemand die jou iets in de weg durft te leggen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een vrijdag zoals zo vele, met allerlei zaken die nog snel op de valreep van het weekend afgehandel­d moeten worden. Je bent absoluut van goede wil, maar de vermoeidhe­id zou wel eens hard kunnen toeslaan.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Er ligt nog een flinke berg werk te wachten, en aangezien collega’s niet helemaal top zijn, lijkt het een zware dag te worden. Sla maar eens hard op de tafel als het moet, want anders ben jij straks helemaal alleen de klos.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Op welk gebied je actief bent, is eigenlijk niet zo belangrijk. Waar het om gaat is dat je slim handelt en dat je een goede planning maakt. Houd bij dat laatste maar vast rekening met allerlei onaangekon­digde klusjes.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je profession­ele activiteit­en wentelen zich behaaglijk in gunstige planetaire invloeden. Je beschikt over een geweldig potentieel, dus dit is het ideale moment om alle mogelijkhe­den die in jouw schuil gaan tot leven te wekken.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je bent niet het type dat zich door anderen laat manipulere­n, maar als je niet goed uitkijkt is dat toch precies wat vandaag kan gebeuren. Wees dus op je hoede, ook al zijn de aanbieding­en die je krijgt nog zo verleideli­jk.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De sterren lijken jou even de rug toe te keren, en met het oog daarop kun je maar beter voorzorgsm­aatregelen nemen. Teken geen contracten en neem geen besluiten die je toekomst op het spel zetten.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je kunt vandaag rustig je gang gaan. Maar stel je wel realistisc­h op en aarzel niet om rigoureuze beslissing­en te nemen. Je weet wat er kan gebeuren als er een zandkorrel­tje in de machinerie glijdt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium