Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Mooi was het niet, maar het is een belangrijk punt”

Seppe Nees ziet Antonia nog gelijkspel uit de brand slepen

- (fko)

Antonia pakte tegen Racing Mechelen een belangrijk en onverhoopt punt in de strijd tegen de degradatie. Seppe Nees zag ploegmaat Mo Kasmi vlak voor tijd vanop de stip voor de gelijkmake­r zorgen.

“Net als in de heenronde op Racing Mechelen misten we toch wel enkele belangrijk­e spelers”, zegt Nees. “Ginder gingen we kansloos onderuit, daarom dat we nu op voorhand getekend zouden hebben voor een punt. Uiteindeli­jk zijn we geslaagd in ons opzet. Maar ik geef toe, een boeiende wedstrijd was het niet. Beide ploegen wilden vooral niet verliezen en gingen uit van een goede organisati­e. De twee doelpunten waren dan ook nog eens allebei discutabel. Aan het doelpunt van Ra- cing Mechelen zat een buitenspel­geurtje. We krijgen vlak voor tijd een strafschop, maar die kon de scheidsrec­hter ook evengoed niet gefloten hebben.”

Maar zo kon Antonia toch nog een gelijkspel uit de brand slepen. Een belangrijk punt in de strijd tegen de degradatie. “Onderin staat alles op een zakdoek bij mekaar. Wij moeten gewoon ons eigen ding doen en dan hopen dat het volstaat.”

De juist 20-jarige Nees vierde tegen Racing Mechelen zijn terugkeer na een blessure. “Door een hamstringb­lessure was ik twee maanden out. Twee weken geleden speelde ik dan voor het eerst opnieuw weer mee met de B-ploeg. Nu kreeg ik voor het eerst opnieuw mijn kans bij de A-ploeg. Het was mijn derde basisplaat­s van het seizoen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium