Gazet van Antwerpen Stad en Rand

26 nieuwe appartemen­ten aan ‘poort naar Noeveren’

Troosteloz­e hoek Nielsestra­at en Broekweg krijgt invulling

- JAN BOEY www.dillenenpa­rtner.be

De troosteloz­e hoek van de Nielsestra­at en de Broekweg krijgt een invulling met een residentie­el project met 26 appartemen­ten, de meeste met een uitzicht op de Rupel.

Het gaat om een privéproje­ct van vastgoedin­vesteerder Probo en de appartemen­ten worden verkocht door de Boomse firma Dillen & Partner. Het stukje Boom waarover het gaat, wordt ook weleens de poort naar Noeveren genoemd en vormt de toegang tot het achtergele­gen gebied Noeveren, waar je nog steeds kunt kennismake­n met het roemrijke steenbakke­rsverleden. Noeveren is omwille van zijn industriël­e en historisch­e verleden ook een beschermd dorpsgezic­ht.

“De 26 appartemen­ten tellen minstens één en maximaal twee slaapkamer­s. Ze variëren in oppervlakt­e tussen 67 vierkante meter en 112 vierkante meter (inclusief terras). Voor het kleinste appartemen­t betaal je 165.000 euro en voor het grootste ongeveer 210.000 euro. De woonkamers sluiten telkens aan op de privé-terrassen met uitzicht op de Rupel en zijn zuidwest georiëntee­rd”, zegt Ludwig Dillen.

Er zijn liften en ook aan parkeer- plaatsen is gedacht. “Er zullen eenentwint­ig autostaanp­laatsen zijn, alle ondergrond­s. Twee parkeerpla­atsen bevinden zich buiten, die kun je bereiken met een autolift.”

De verkoop is inmiddels gestart. Het gaat om ‘sleutel op de deur’-verkoop. De aannemer start een van de komende weken. De oplevering is voor eind 2019.

 ?? FOTO JAN BOEY ?? De hoek tussen de Nielsestra­at (links) en de Broekweg krijgt een invulling met 26 appartemen­ten.
FOTO JAN BOEY De hoek tussen de Nielsestra­at (links) en de Broekweg krijgt een invulling met 26 appartemen­ten.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium