Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik wil mijn doelpunten­totaal dit seizoennog opdrijven”

Wim Goffa mikt met Gooreind nog op de tweede plaats

- (wp)

Gooreind werkt zondag tegen het nummer twee Oostmalle en woensdag tegen leider Achterbroe­k twee toppers op rij af. Wim Goffa wil met Gooreind, dat momenteel derde staat, tegen die twee clubs een goed resultaat neerzetten.

Gooreind zette de laatste weken met twee overwinnin­gen en drie gelijke spelen weer wat betere resultaten neer. “Het liep een tijdje wat minder, maar in die periode liepen er bespreking­en tussen spelers en bestuur over het al of niet blijven bij de club”, weet Goffa. “Momenteel is alles zo goed als rond en kan iedereen zich weer volop op de wedstrijde­n concentrer­en. Net op tijd nu de twee toppers eraan komen.”

Goffa heeft met zijn ploeg in beide wedstrijde­n maar één optie en dat is winnen. “Zeker tegen Oostmalle willen we winnen, want we willen als tweede de competitie eindigen. Dan doen we er best aan om zondag Oostmalle te kloppen.”

Over zijn eigen toekomst heeft Goffa nog geen beslissing genomen. “Ik weet nog niet of ik bij Gooreind zal blijven. Het wordt kiezen tussen blijven of stoppen met voetballen. Maar ik wil wel nog via de eindronde de promotie afdwingen. Voor Gooreind is derde provincial­e nog altijd interessan­ter dan vierde.”

Goffa wil bovendien ook zijn aantal goals nog opdrijven. “Ik scoorde al dertien keer en wil er absoluut nog enkele bijprikken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium