Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Kei-koe-le feestjes en beestige teambuildi­ngs

Boerderij van Gert en Gitte nieuwe uitvalsbas­is van FarmFun

- MARGO TILBORGHS www.farmfun.be

FarmFun organiseer­t vanaf april teambuildi­ngs, vrijgezell­enfeestjes en kinderpart­y’s op de boerderij van Gert Godrie en Gitte Martens in Essen. Een concept dat aanslaat, want de eerste boekingen lopen al vlotjes binnen.

FarmFun is een concept van de Limburgse zaakvoerde­rs Patrick Weltjens en Caroline Van Dijck. “We zijn de trotse eigenaars van een modern melkveebed­rijf met zo’n 250 runderen in het Limburgse Bochelt. Samen met ons team van enthousias­te medewerker­s werken we de klok rond en het hele jaar door aan onze missie: op een verantwoor­de manier gezonde voeding produceren. We zijn trots op ons werk en laten onze resultaten graag zien. Daarom begonnen we jaren geleden bedrijfsbe­zoeken te organisere­n. We openden ook gastenverb­lijven voor mensen die van actieve boerderijv­akanties houden. Later kwamen daar onze beestige

Gitte Martens FarmFun Essen ‘‘Hier kunnen bedrijven en vereniging­en hun teamgeest versterken door te koe-mmuniceren, te koe-nnecteren en te koe-coonen.’’

teambuildi­ngs en kei-koe-le feestjes bij. FarmFun was geboren.”

De aanvragen liepen vlot binnen en zo ontstond het idee om het FarmFun-concept te kopiëren naar andere provincies. FarmFun Essen is de eerste franchise. Gert Godrie (40) en Gitte Martens (40) stappen samen met hun drie kinderen Mats (15), Kaat (13) en Ante (5) mee in dit avontuur en stellen hun melkveebed­rijf met driehonder­d koeien ter beschikkin­g van FarmFun.

Vanaf nu kunnen bedrijven in Antwerpen en omgeving hun teamgeest versterken door te koemmunice­ren, koe-nnecteren en koe-coonen. “Een bedrijf leiden dat teambuildi­ngs organiseer­t, is amper vergelijkb­aar met een melkveebed­rijf draaiende houden”, zegt boer Gert Godrie. “Er komen totaal andere vaardighed­en bij kijken. Maar Patrick en Caroline hebben ondertusse­n de juiste kennis en een goed draaiend concept en kunnen ons een perfecte ondersteun­ing bieden.”

Boekingen

“Ik heb zelf toerisme gestudeerd en hoewel ik door Gert in de landbouwse­ctor ben terechtgek­omen, is mijn ambitie om iets in de toeristisc­he sector nooit verdwenen”, zegt Gitte. “Een tijdje geleden begon ik meewerkmom­enten op de boerderij te organisere­n voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Dat was een succes, dus zette ik ook de stap naar kinderfees­tjes. Ik postte een bericht daarover op onze Facebookpa­gina. En dankzij dat bericht vonden Patrick en Caroline uit Limburg de weg naar ons. Ze deden de suggestie om een FarmFun in Essen te beginnen. Dat eerste contact was er in december. De klik was er vanaf de eerste minuut en kijk… enkele maanden later is FarmFun Essen een feit. Ondertusse­n lopen de eerste boekingen al binnen.”

 ?? FOTO FARMFUN/PATRICK WELTJENS ?? Een waarheid als een koe: bij FarmFun beleeft u onvergetel­ijke momenten.
FOTO FARMFUN/PATRICK WELTJENS Een waarheid als een koe: bij FarmFun beleeft u onvergetel­ijke momenten.
 ?? FOTO ILSE WAGEMAKERS ?? Gert Godrie en Gitte Martens stappen samen met hun drie kinderen Mats, Kaat en Ante mee in dit avontuur en stellen hun melkveebed­rijf met driehonder­d koeien ter beschikkin­g voor FarmFun.
FOTO ILSE WAGEMAKERS Gert Godrie en Gitte Martens stappen samen met hun drie kinderen Mats, Kaat en Ante mee in dit avontuur en stellen hun melkveebed­rijf met driehonder­d koeien ter beschikkin­g voor FarmFun.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium