Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Frusterend om telkens met lege handen te staan”

Sam Vermeylen en co gaan opnieuw kopjeonder

- (wp)

Veel inzet, veel goede bedoelinge­n, maar helaas weer geen punten. Het is het verhaal dit seizoen bij Sint-Lenaarts. De spelers mogen dan wel vinden dat ze de laatste weken goed bezig zijn, ondertusse­n tellen ze wel al acht punten minder dan het voorlaatst geplaatste Hoogstrate­n.

“En toch kan je ons weinig verwijten”, zegt doelman Sam Vermeylen. “We leggen onze kop ervoor en blijven er elke wedstrijd voor gaan. Hopelijk zien we dat de komende weken toch nog enkele keren beloond. De kloof met Hoogstrate­n is echt te groot aan het worden, dat zouden we binnen te perken moeten houden. Dat zijn we aan onszelf verplicht.”

Ook tegen Bocholt, toch een topploeg in tweede amateurkla­sse, was Sint-Lenaarts zeker niet de mindere ploeg. Maar door een mindere scheidsrec­hterlijke leiding en een gemiste strafschop bleef de Eesterploe­g toch weer met lege handen achter.

“Het is al meermaals gezegd, maar het is gewoon zo: het is het verhaal van ons seizoen. Al een tijdje voelen we dat er meer inzit. Precies daarom is het zo frusterend om telkens met lege handen achter te blijven. Het kan altijd een keer gebeuren, maar bij ons mag het nu echt wel gaan stoppen. Wat we nog kunnen doen? Proberen ons seizoen een beetje in schoonheid te eindigen. Ik weet het, het klinkt raar als je laatste staat, maar toch moeten we proberen in schoonheid afscheid te nemen van tweede amateurkla­sse. Hoe moeilijk dat ook nog wordt.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium