Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Het heeft geen zin om je te haasten, de tijd is je beste bondgenoot. Vooral als je weet wat je wilt. Werk dus kalm verder, en denk ondertusse­n goed na over de exacte reikwijdte van je doelen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Zowel op het werk als op andere gebieden komt het vandaag aan op de energiekwe­stie. Aan brandstof heb jij meestal geen gebrek, en ook vandaag ben je helemaal op je gemak als je voor allerlei keuzes wordt gesteld.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Op het werk lijkt alles op rolletjes te lopen. Des te beter want we kunnen nu al verklappen dat het morgen een stuk minder gemakkelij­k gaat. Bereid je voor. Liefde: pas op en beloof alleen wat je kan waarmaken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je hebt een hekel aan spanningen, maar de dalende Maan die nog steeds in jouw teken staat, wekt ze op. Concentree­r je op je taken en ga niet in op provocatie­s, anders kan het vervelende gevolgen hebben.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Behalve de energie die jou altijd kenmerkt, staat ook het woord passie met felrode letters in je horoscoop geschreven. Passie voor iets, voor een doel of voor iemand. In elk geval is het niets om treurig van te worden.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Zowel op het werk als thuis is er niets aan de hand, hooguit komt iemand in de verleiding om misbruik van jouw goedheid te maken. Misschien gaat het daarbij om geld, misschien om een dienst. Pas goed op!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Met Mercurius in je teken wordt dit een actieve en stimuleren­de dag. Je bent goed toegerust om moeilijke klussen te doen of om een lastige ondernemin­g tot een goed einde te brengen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een negatieve dag voor jouw teken. Stel alle beslissing­en, belangrijk­e discussies of contracton­derhandeli­ngen 24 uur uit. Morgen ben je tot veel meer in staat, en zul je ook een beter inzicht in allerlei zaken hebben.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Verander je werkmethod­es niet, en probeer niet om nieuwe ideeën te initiëren. Op de eerste plaats lijken de veranderin­gen die je wilt niet voldoende, op de tweede plaats staan de anderen er niet voor open.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Deze dag trekt als het ware een lange neus naar uitgewerkt­e strategie‘n, geleerde berekening­en en uitgekiend­e scenario’s. Kortom: een dag waarop niets zeker is. Beperk je daarom tot je gewone werk.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Fraaie profession­ele kansen, die allerlei vormen kunnen aannemen. Je zult zelf de keus moeten maken, maar we raden je aan om niet te ver af te wijken van de bekende competenti­es.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De weg naar het doel is niet altijd recht, maar bevat vaak vreemde kronkels. Toch moet je deze weg zonder aarzelen blijven volgen. Daarbij kan het van pas komen dat je juist vandaag anderen voor je karretje weet te spannen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium