Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Opnieuw & Co trakteert

- (pvdy)

Vier jaar geleden opende Opnieuw & Co een filiaal in de Prins Boudewijnl­aan 1 in Kontich. “De cijfers bewijzen dat deze winkel een succes is”, zegt directeur Koen Goemans. “Op 7 april trakteren we al onze klanten om hen te bedanken.”

Opnieuw & Co Kontich ontving het afgelopen jaar 61.090 klanten die herbruikba­re goederen een tweede huis gaven. “De winkel werd de afgelopen jaren zelfs zo populair dat we in november moesten uitbreiden”, vertelt Koen Goemans. “Daardoor werd de winkel dubbel zo groot.”

In Kontich gaat de voorkeur uit naar textiel. “Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar onze klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar we een jaar garantie op geven.”

Toen de winkel in Kontich vier jaar geleden de deuren opende, stonden er twaalf medewerker­s klaar om de klanten verder te helpen. “Ondertusse­n staan er 24 medewerker­s paraat om iedere dag de winkelbele­ving compleet te maken”, stelt een tevreden directeur. “Op 7 april staan we niet alleen klaar om de klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. We trakteren dan alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere wafels. Daarnaast krijgt iedere klant die dag 10% korting op alle goederen.”

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18u.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium