Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een dag om de mouwen op te stropen als je tenminste echt iets gedaan wil krijgen. In de maand April word je gesteund en zelfs als je tegenstand ondervindt, is jouw wil sterk genoeg om te scoren.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je zit niet stil want je moet je energie gewoon kwijt. Dat komt goed uit vandaag als je te maken krijgt met een heleboel zaken die onverwacht de aandacht vragen. Wat dat betreft kom je niets te kort.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Zet vanmorgen je grijze cellen aan het werk als er van alle kanten informatie op je af komt die tot verwarring leidt. Je hebt alle moeite om je aan een enkel thema vast te klampen. Vanmiddag keert de rust weer.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Het lijkt wel of iedereen het vandaag op jou gemunt heeft. Maar geen paniek! De Maan staat je bij om uit elke situatie een slimme uitweg te vinden. Liefde: Dankzij je partner wordt de avond een stuk aangenamer.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je relatie met personen die je op alle mogelijke manieren het leven zuur willen maken is nogal agressief over en weer. Dat kan aan de ene kant succes opleveren, maar anderzijds ook een hoop vijanden.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je kunt vandaag de vleugels uitslaan. Dat levert vruchtbare contacten op en mogelijkhe­den om vooruit te komen. Het zou wel heel jammer zijn als je nu in een hoekje bleef zitten zonder er gebruik van te maken.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De Maan in Weegschaal wijst op veranderin­gen. Die lijken slechts indirect op jou betrekking te hebben maar blijf alert, zodat je nog invloed kunt uitoefenen op de beslissing­en die gaan vallen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Of dat nou zo’n goed idee is om je in je schulp terug te trekken? Vandaag is er van alles aan de hand rondom jou en je doet er goed aan je daar actief mee te bemoeien. Als je vanavond thuis wil blijven, doe dat dan.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je staat bekend om je efficiency. Misschien laten de anderen je daarom geen seconde met rust. Dat is nu eenmaal de prijs die je betaalt als je ergens goed in bent. Je krijgt er ook veel voor terug.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Maak niet te veel lawaai. Houd je liever op de vlakte. Dan zal niemand speciale aandacht aan je schenken en kun jij op je eigen tempo doen wat je nodig vindt. Liefde: Je zit op dezelfde golflengte als je partner.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je krijgt alle ruimte om te doen wat je wilt, profiteer ervan. Want jij bent toch zeker degene die weet wat goed voor je is? Liefde: Maak je wensen kenbaar en zorg dat de boodschap aankomt.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Deze dag lijkt bezaaid met problemen en tegenstand. Maar ‘jouw’ planeet Neptunus neemt je in beschermin­g. Houd dus de moed erin en zet je schouders onder je doelen. Liefde: ben duidelijk, maar niet té direct.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium