Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Er volgen nog vier finales”

Ben Van Bael en Wuustwezel beginnen aan zware maand

-

In tweede provincial­e B gaat de titelstrij­d nog tussen FC De Kempen en Wuustwezel, dat op twee punten volgt, maar een wedstrijd minder heeft gespeeld.

“Met Retie hebben we een lastig begin van onze laatste maand”, zegt doelman Ben Van Bael. “De ploeg van trainer Patrick Goots heeft al weken de goede vorm te pakken. We zullen van bij de aftrap veel inzet en motivatie moeten tonen. We weten trouwens wat ons te wachten staat: met Retie, Vlimmeren, FC De Kempen en Bevel volgen nog vier finales.”

De titelkandi­daat die nu verliest, krijgt een enorme dreun en dat wil Van Bael vermijden. “Iedereen is gemotiveer­d om de laatste vier wedstrijde­n tot een goed einde te brengen. Wie dat nu niet is, zal dat nooit zijn. In de loop van het seizoen kwam de ‘drive’ er bij ons in en die is er nooit meer uitgegaan. Hopelijk blijft dat zo. Al besef ik dat Retie een heel gevaarlijk­e tegenstand­er is. Het verloor de voorbije weken niet meer en wil voor een stek in de eindronde blijven gaan. Ik verwacht dan ook een heel spannend duel.”

“Wat de titel betreft, wordt het nog een hele maand knokken. Het komt er nu op aan om voor het duel met FC De Kempen, op de voorlaatst­e speeldag, geen punt meer te verliezen. Dan kunnen we voor eigen publiek de kers op de taart zetten. Maar eerst Retie in bedwang houden”, besluit Van Bael.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium