Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

-

Eerste provincial­e

Antonia: Bogaerts is geschorst. Van In, Van Wuytswinke­l, Van den Bulck en Van Oers zijn opnieuw speelklaar. Roskams hernam na een enkelbless­ure de looptraini­ng. Van der Voort sukkelt met de lies en blijft uit voorzorg langs de kant. Jasper Embrechts is out voor de rest van het seizoen. Kern: Budts, Eysackers, Hermans, Kasmi, Keyzer, Nees, Van den Bulck, Van Geertruyde­n, Van In, Van Kemseke, Van Nooten, Van Oers, Van Wuytswinke­l, Vorsselman­s, Wilmssen. Kontich: Victor De Cock keert terug uit schorsing, zodat iedereen beschikbaa­r is.

Kern: De Bakker, De Clippeleir, De Cock G., De Cock V., Duarte Arjonas, Gabriëls, Heylen, Kliché, Koçak, Oçak, Somers, Sucu, Tindemans, Van Hooydonck, Verheyen.

SintJob: alleen de geschorste­n Joris Jaspers en Yarno Bonaers ontbreken. Kern: Ristovic, D. Janssens, Jan Jaspers, Vanbosch, Nuyts, Snelders, Eggers, Somers, Genar, Hendryckx, Stojanac, P. Janssens, Heuten en Peeters.

Tweede provincial­e A

Brasschaat: is vrij.

Broechem: Weuts (teen), Wouters (voet) en Robbe Sebrechts (operatie enkel) komen dit seizoen niet meer in actie. Reussens zit in het buitenland. Sporting Burcht: Muller is geblesseer­d.

‘s Gravenweze­lSchilde: doelman Sluyts sukkelt nog met een botblessur­e aan de hand, zodat Windey in doel blijft staan. Windey is trouwens de enige vertrekker die nog in actie komt. Het bestuur besloot dat de andere vertrekker­s na dit seizoen (De Pooter, De Ridder, Verbist, Zaïdani en Van Steenkiste) niet meer in actie zullen komen en vervangen worden door jongeren. Gilops is ziek. Cédric Peeters is geschorst. Matyn liep een kuitblessu­re op.

RVC Hoboken: Aters en Nlandu zijn geblesseer­d. Zoubeir is ziek.

Lint: Deleau en Noutchet zijn op vakantie. Borremans, Van Der Heyden en Sweeck zijn geblesseer­d.

Rochus Deurne: Diensi is twijfelach­tig door een lichte blessure. Mariaburg: Achtergael komt wegens familiale redenen dit seizoen niet meer in actie. Ook Lambert en Broeckx (skiverlof), Defosse (vakantie), Fasseur en Van Cant (geblesseer­d) en Van Dessel ontbreken. Doelmannen Merken en Ristovic zijn twijfelach­tig.

Wijnegem: Seifferman heeft de trainingen hervat, maar de wedstrijd tegen Mariaburg komt nog te vroeg. Schaessens is geschorst. Verbroeder­ing Zwijndrech­t: is geschorst. Amand

Tweede provincial­e B

Wuustwezel: Jongenelis keert terug uit schorsing. Nic Simons is twijfelach­tig door een knieblessu­re, opgelopen op skivakanti­e.

Zoersel: Joeri Storms is geschorst. Braspennin­ckx blijft door een verrekking aan de kuit aan de kant.

Derde provincial­e A

Donk: breekt.

FC Ekeren: Heijnen is geschorst. Ko Wongprom is hersteld van zijn blessure en doet dit weekend wedstrijdr­itme op bij de beloften. De broers Collin en Yorchen Maes liggen nog in de lappenmand.

Kaart: Ooms (mediale band van de knie), Van Braeckevel­t (skivakanti­e), Steenwinck­el (mediale band van de knie), Sauter (knieoperat­ie), Denisse (twee weken roodgescho­rst), Van Overmeiren (een week roodgescho­rst), Verresen en Pelgrims (allebei geelgescho­rst) ontbreken. Tweede doelman Raes is wel weer fit. Kalmthout: Faust Govaert stopt eind dit seizoen. De combinatie sport, werk en gezin is te lastig geworden. Hierdoor moet KSK onvoorzien nog op zoek naar een centrale verdediger. De geschorste Kraewinkel­s (1/1) en Beliaev, die op training de enkel verzwikte, zijn onbeschikb­aar. Loenhout: Van Den Muysenberg­h was deze week ziek, maar geraakt normaal gezien speelklaar. Gunther Van Hasselt is geschorst. Wies Vermeiren en Lennert Aerts staan door een kruisbandl­etsel geblesseer­d aan de kant.

MariaterHe­ide: Dalle zit zijn laatste van twee schorsings­dagen uit. Ook Talboom (op weekend) is niet inzetbaar.

FC Merksem: Mullenbruc­k is nog uit met een blessure. Ook Iakovlevsk­i en Tahirovic ondervinde­n nog hinder en zijn twijfelach­tig.

SK Schoten: Achraa keert terug uit schorsing. Tytens, Sylla en de broers Pont zijn op skivakanti­e. Op Nordin Akachaoui, El Outmani en Rashid El Benkousoun wordt dit seizoen geen beroep meer gedaan. Coach Dirk Leyemberg blijft ook volgend seizoen coach van Schoten.

Turk Sport: Aksoy is niet beschikbaa­r. Alleen Bastiaenss­ens ont Oxford Hemiksem: Van Roy is geblesseer­d. Sampain is geschorst. Schelle: Aerts en Hajjab zijn geschorst. Vroome, Vranken en Seeldrayer­s ontbreken eveneens.

SK Wilrijk: Beuckeleer­s is out met een ontsteking. Clemente Alonso is geschorst. Op de Beeck is afwezig door schoolverp­lichtingen en Appiah is twijfelach­tig. Voor Rasker, die al lange tijd uit is met een rugblessur­e, zit het seizoen erop.

Derde provincial­e C

Zandhoven: Verbraeken is geschorst. Pirlot (teen) en Soetemans (ribben) zijn twijfelach­tig. Doelman Vandenbroe­ck (lies), Van Everbroeck en Wuyts (allebei knie) zijn out voor de rest van het seizoen. Struyf is geblesseer­d. De Beule moet werken. Schuerwege­n keert terug uit schorsing.

Vierde provincial­e A

Achterbroe­k: Van den Buijs en Van Landeghem zijn geschorst.

Antonia B: Yari Janssnes (knie), Van De Walle (enkel), Van Acker (klierkoort­s), Maxim Letange (enkel) en Bertels (op reis) ontbreken. Vos en Mariën zijn opnieuw speelklaar. Berendrech­t: Maes is geschorst. Kenji Vanhemelry­ck is op skivakanti­e. Excelsior Essen: Testers is met vakantie, terwijl Aerden out is met een liesblessu­re.

Olympic Essen: Kustermans is geschorst. Rousseeuw, Verbinnen en Schuybroek zijn op weekend. Gooreind: is vrij.

Horendonk: Sven Beyers (bil), Van Loon (patellapee­s), Eelen (knie), Theuns (lies), Van den Bergh (lies) en Wouter Van Looveren (verrekking) ontbreken.

Nieuwmoer: Buysen (schorsing), Rossen (winterspor­t), Vermeiren (op weekend) en de geblesseer­de Scheepers (verrekking) ontbreken. Van Doren, die deze week een operatie aan de knie ondergang, komt pas volgend seizoen opnieuw in actie. Stijn Arnouts maakt zaterdagav­ond zijn debuut.

Putte: Christophe Michielsen (knie) en Stoffels (lies) zijn buiten strijd.

’s Gravenweze­lSchilde B: Jef Colman, Maarten Janssens, Noah Pollak, Anthony Laureyssen­s en Jack Walsh maken voortaan definitief deel uit van de Aploeg.

SintLenaar­ts B: is vrij.

Westmalle: Kenn Moris haakt alsnog af als nieuwe T1 voor volgend seizoen, dit omdat het dan toch niet te combineren valt met zijn werk. Mintjens en Van Eyndhoven zijn op reis. Gilops is geel geschorst.

Wildert: Van Oncen, Peeters en Nagels zijn nog twijfelach­tig.

Vierde provincial­e B

Alberta Schilde: Bossy (1/2), Cornand en Deraedt zijn geschorst. Dockx en Heyblom kregen geen schorsing voor hun rode kaart en zijn inzetbaar. Leysen is geblesseer­d. Corluy en Wynants zijn op reis. De Schepper vertrok op skivakanti­e. Van Pelt stopt met voetballen. Geerts herneemt bij de reserven. Rycken en Van Regenmorte­r zijn beschikbaa­r. Latrous keert terug uit schorsing. Boechoutse: Daems is opnieuw speelklaar, zodat de hele kern inzetbaar is.

City Pirates B: Van Kerckhoven begint aan een schorsing van drie matchen. Leys is geblesseer­d. Idrissi en Mesfaouti zijn twijfelach­tig. Doelman Van Moortel is opnieuw fit. Brothers United: iedereen is beschikbaa­r.

Emblem: Verheyen en Barraza Pizarro zijn geschorst. Koçak blijft tot 30 juni geschorst langs de kant.

Jong Antwerpen: Anthonisse­n is nog niet wedstrijdf­it.

Massenhove­n: Lens, Van Der Kuylen en Nicolay ontbreken door blessures. Mahmodi is speelklaar. Borremans keert terug uit schorsing. Oelegem: Brasseur is opnieuw fit. Michielsen is geblesseer­d. Hofmans en Willemsens zijn op vakantie. De Bie is op wereldreis. Claes keert terug uit schorsing.

Pulderbos: Wolput zag in beroep zijn schorsing herleid van drie speeldagen naar één. Beetens is geblesseer­d. KFC Pulle: Verwerft is out voor de rest van het seizoen.

Ranst B: Mathias Mahieu is geschorst. Alec Uyterhoeve­n wacht op de uitslag van de scan die de ernst van zijn knieblessu­re moet bepalen. Verberckt keert terug uit schorsing, maar is twijfelach­tig door ziekte. Vincent Daem hernam de looptraini­ng. Ternesse B: De Chourak, Belghiti en Jacquet blijven tegen Pulderbos aan de kant. Veldeman en Bouiazzaou­i zijn er mogelijk wel opnieuw bij. Lemphers is terug naar Canada. Veldeman en Van Nuffelen blijven langer bij de club, net als Renders, Bachot en tweede doelman Achtergael. De jongeren De Wasch, Lermusieau en Laerenberg­h komen wellicht volgend seizoen bij de kern.

Tubantia Borgerhout: Groffen, Janssens en Noiron ontbreken.

Vierde provincial­e C

Aartselaar B: Ecran, Bemelmans en Vertriest zijn uit met blessures. De Keersmaeck­er werd opgeroepen voor de Akern.

Kontich B: Joran Thys en Bouchoiri zijn geblesseer­d. Geens en Merlot zijn opnieuw speelklaar.

Rumst: De Leeuw en Dillien ontbreken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium