Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ben Segers is blij: “Biker Boys ride again”

-

Telenet biedt de fictiereek­s De

Biker Boys van Bart De Pauw nu ook aan voor de abonnees van Play en Play More. “Biker

Boys ride again on Play More”, liet Ben Segers weten op Instagram. Segers speelde vrijdag in Tienen een voorstelli­ng van zijn muzikale theaterstu­k Hells Bells. Ook aanwezig op die voorstelli­ng: Daniela Degraux, het model dat in de fictiereek­s De Biker Boys de wulpse Claudia speelde. Segers zette na de voorstelli­ng een foto met Degraux op Instagram met de woorden “Claudia kwam gisteren kijken naar Hells Bells in Tienen, om een bijzondere mededeling te doen: Biker Boys ride again on Play More.”

Segers liet het bericht volgen door hartjes aan het adres van onder anderen Bart De Pauw, die hij openlijk is blijven steunen sinds de affaire rond grensovers­chrijdend gedrag in november 2017 losbarstte. Volgens Telenet is de fictiereek­s De Biker

Boys van Bart De Pauw recent aan het aanbod toegevoegd voor de abonnees van Play en Play More. “De serie is daar nooit weggehaald”, zegt Stefan Coenjaerts. “Ze zat voordien in het à la carte-aanbod.” Een link met de affaire Bart De Pauw is er dus niet. Zo is ook de fictiereek­s It’s Showtime van Bart De Pauw nooit uit het aanbod van Telenet verdwenen. It’s Showtime ging in juni vorig jaar in première op Play en Play More en zou in januari op Eén te zien zijn, maar dat is op de lange baan geschoven. Woensdag gaat op Vier De Boxy’s van start, een programma van Bart De Pauw met de culinaire tweeling Kristof en Stefan Boxy. In die reeks is De Pauw zelf niet te zien. (tdl, cka)

 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium