Gazet van Antwerpen Stad en Rand

PLAYOFF 2 Coach tast in het duister

Antwerpena­ar weet nog niet of hij ook volgend seizoen nog trainer zal zijn van Sint-Truiden

- (gus)

Is Jonas De Roeck volgend seizoen nog trainer op Stayen? Die vraag blijft ook na het gesprek dat de Truiense coach met CEO Takayuki Tateishi had onbeantwoo­rd. De komende weken moet er meer duidelijkh­eid volgen. “Uiteraard had ik graag nu al een antwoord gekregen, maar ik blijf rustig verder werken”, aldus De Roeck.

Na afloop van het onderhoud tussen Jonas De Roeck en de clubleidin­g over de sportieve toekomst stuurde STVV volgend communiqué de wereld in: “Het gesprek verliep in een positieve sfeer. Het afge- lopen seizoen werd geëvalueer­d en het komende seizoen werd besproken.

De club evalueert de prestaties van het hele team verder tijdens Play-off 2 en de gesprekken worden de komende weken verder gezet.”

Een antwoord op de hamvraag - wil STVV volgend seizoen nog verder met De Roeck? - is er dus nog niet. “Nochtans had ik dat antwoord ook willen kennen”, aldus De Roeck. “Ze hebben verteld dat er aan gewerkt wordt en dat er de volgende weken duidelijk zal komen. Ik kan niks anders doen dan afwachten. Ik maak er geen zaak van en zal het wel horen als de tijd rijp is voor de clubleidin­g. We blijven intussen rustig verder doen zoals we bezig waren. Ik hoop in Oostende voort te kunnen bouwen op hetgeen mijn ploeg toonde tegen Antwerp. Ik focus nu op mijn groep.”

Jonas De Roeck (coach STVV) ‘‘Ik had graag nu al een antwoord gehad, maar ik maak er geen zaak van. Ik zal het wel horen als de tijd rijp is voor de clubleidin­g.’’

 ?? FOTO DICK DEMEY ??
FOTO DICK DEMEY

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium