Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We moeten die waterkans op het behoud grijpen”

Manu Bogaerts wil degradatie alsnog ontlopen

- (fko)

Een strohalm: dat is wat Antonia nog rest in de strijd om het behoud. Manu Bogaerts weet dan ook dat tegen Witgoor Dessel de drie punten moeten gepakt worden. “We hebben niets meer te verliezen en kunnen vrijuit spelen. Als we niet winnen, staan we met anderhalf been in tweede provincial­e”, zegt Bogaerts.

Aanvoerder Manu Bogaerts miste door schorsing de wedstrijd van vorige week op Rapid Leest die met 5-0 werd verloren.

“Ik zag hoe we twee lullige goals slikten in een match waarin werkelijk alles tegenzat. De realiteit is dat we na de recente één op negen het behoud niet langer in eigen handen hebben. Het rekenen is voorbij, we moeten niet meer naar de andere ploegen kijken. Als we niet winnen tegen Witgoor, staan we met anderhalf been in tweede provincial­e. Ik denk zelfs dat we ons alleen door een negen op negen in de resterende matchen misschien nog kunnen redden. Vorig seizoen wisten we ons na een half mirakel te redden. We willen de degradatie­strijd opnieuw overleven”, aldus Bogaerts.

“We moeten geloven in die waterkans die er nog is en de drie punten pakken tegen Witgoor. Voor hen wordt het een eindeseizo­enswedstri­jd. Het enige positieve van onze heel benarde situatie is dat we niets meer te verliezen hebben en zonder druk kunnen strijden voor de overwinnin­g.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium