Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Antwerp haalt assistentc­oach uit tweede provincial­e

-

Antwerp gaat zijn technische staf uitbreiden. Vanaf maandag wordt er met Samir Beloufa (38) een nieuwe assistent-trainer aan de technische staf toegevoegd. Beloufa was dit seizoen aan de slag als trainer van tweedeprov­incialer Mariaburg, maar deed al scoutingsw­erk voor de Great Old. Nu wordt hij met onmiddelli­jke ingang T3 bij Antwerp. De rest van de technische staf blijft ongewijzig­d. Beloufa tekende een contract tot het einde van het seizoen met een optie op een extra jaar. In zijn spelersloo­pbaan voetbalde Beloufa in België voor Germinal Beerschot, Moeskroen en Westerlo. Ook de Italiaanse topclub AC Milan, het Franse Bastia en het Zweedse Helsingbor­gs staan op zijn cv. De Fransman met Algerijnse roots – hij speelde negen interlands voor het Noord-Afrikaanse land – was sinds vorige zomer aan de slag bij Mariaburg. De Antwerpker­n werkte gisteren een training af. Dat gebeurde zonder Yatabaré, Susic en Oulare. De Malinees sukkelt met de enkel en de Bosnische Belg met de adductoren, zodat hun aantreden dit weekend niet realistisc­h lijkt. Oulare bleef afwezig om te kunnen overleggen met de coach en de medische staf van eigenaar Watford. Zo hoopt men een klare kijk te krijgen op de verdere revalidati­e van de diepe spits, die dus ook dit weekend noodgedwon­gen aan de kant blijft. Rodrigues en

Jaadi lijken wel fit voor de wedstrijd van zondag tegen Beerschot Wilrijk. (gegy, wp, stdr)

Anderlecht praat over Edmilson. Maakt na Adrien Trebel een dik jaar geleden deze zomer opnieuw een speler van Standard de overstap naar Anderlecht? De vader van Junior Edmilson was gisteren alvast op Neerpede en sprak daar met kersvers sportief directeur Luc Devroe. (jüg)

Lommel is al nagenoeg zeker van promotie naar 1B omdat het als enige ploeg uit de top vier van eerste amateurkla­sse een licentie heeft voor het profvoetba­l.(b)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium