Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Sennek ontmoet Sandra Kim

- (dgv)

Sennek (27) blijft druk promo voeren voor haar deelname aan het Eurovisies­ongfestiva­l in Portugal. Na haar bezoek aan Israël trok ze afgelopen weekend naar Amsterdam voor een pre-show, Eurovision In Concert. Zaterdagav­ond trad ze daar op tijdens de tiende verjaardag van het evenement, ’s middags liep ze Sandra Kim (45) tegen het lijf. Kim won in 1986 het Songfestiv­al met en was de special guest in Amsterdam. Ze kwam Sennek gelukwense­n met haar deelname.

Van de 43 landen die volgende maand deelnemen aan het Eurovisies­ongfestiva­l waren er 32 vertegenwo­ordigd in Amsterdam. Onze Sennek nam samen met haar collega’s een groepsfoto en gaf interviews aan de massaal aanwezige internatio­nale pers. Op dinsdag 8 mei treedt ze met haar nummer op in Lissabon tijdens de eerste halve finale. Bij de bookmakers stond Sennek vorige week nog als vierde favoriet aangeduid, intussen is ze weggezakt naar onderaan de top tien.

J’Aime La Vie

A Matter of Time

Destiny’s Child

Met Soulwax stond ook een Belgische groep bovenaan de affiche van Coachella, dat net als Tomorrowla­nd in ons land twee weekends na elkaar plaatsvind­t. “Een absurd goed optreden”, volgens Leyers, maar toch werd op Coachella vooral uitgekeken naar het optreden van Beyoncé (36), de eerste zwarte vrouw die als headliner op het festival stond.

Het meest historisch­e moment van de show was volgens fans de reünie van Destiny’s Child. Met die meidengroe­p brak Beyoncé begin deze eeuw door en sprokkelde ze hits als en

In 2005 viel het drietal uiteen, maar Beyoncé trok voor de gelegenhei­d Kelly Rowland en Michelle Williams weer mee het podium op. Ook haar man Jay-Z en zus Solange kwamen een nummer meezingen.

Survivor.

Say My Name

 ??  ??
 ?? FOTO'S RR ??
FOTO'S RR
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium