Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een niet te beredenere­n behoefte om los te breken van gewoontes, kan leiden tot flinke financiële sores. Zelfs als je in het toeval gelooft, kun je je beter beperken tot dingen waarvan je weet dat je ze kunt.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je energie kanalisere­n en proberen om je omgeving te motiveren, hebben vandaag de hoogste prioriteit. Pas op voor het enthousias­me van anderen. In sommige gevallen is dat alleen maar schone schijn!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De gulheid van Mars naar jouw teken, kan een mes zijn dat aan twee kanten snijdt. Anders gezegd: als je die overweldig­ende energie niet goed controleer­t en aanstuurt, leiden al je inspanning­en tot niets.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een opmerkelij­ke werkdag. Vragen worden gevolgd door problemen, waarvan sommige als bij toverslag worden opgelost maar andere lang blijven doorsudder­en. Dit vereist snelle actie en realisme.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Het onbekende oefent een geweldige aantrekkin­gskracht op je uit, net zoals bepaalde aanbieding­en. Soms krijg je er het water van in de mond. Pas maar op dat je je verstand niet uitschakel­t.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je stort jezelf op verschille­nde activiteit­en, die allemaal lijken te gaan uitmonden in fantastisc­he zaken die veel geld opleveren. Maar pas op: vandaag kan het opeens van het ene naar het andere uiterste gaan.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Stroop de mouwen maar op, tijd om tot actie over te gaan. Dat is de boodschap van de sterren, die hopen dat je initiatiev­en neemt. Dit impliceert dat de kans groot is dat je goede keuzes maakt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Wees duidelijk, en laat geen twijfel bestaan over jouw intenties. Je krijgt te maken met nogal wat weerstand en verzet, en alleen door die vastberade­nheid uit te stralen en ernaar te handelen, bereik je iets.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je hebt een rotsvast geloof in je overtuigin­gen, vandaag misschien nog meer dan normaal. Toch zijn het standpunte­n die moeilijk door iedereen te delen zijn. Tja, dan moet je maar alleen ten strijde trekken!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Op het werk krijg je te maken met problemen, misschien met teleurstel­lingen. Geef niet toe aan het ongeduld van anderen, maar vertrouw op je intuïtie en pak de zaken vervolgens vastberade­n aan.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een opmerkelij­ke dag, alles lijkt mogelijk. Zeker omdat Mars je ook nog eens een flinke stoot energie levert. Blijf echter geduldig en ga verstandig te werk! Single, iemand kan opeens je leven op zijn kop zetten.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een dag die voorbij vliegt, want je bent met hart en ziel bij je werk betrokken en gebruikt je energie op een constructi­eve manier. Dat belooft mooie resultaten waar je trots op kunt zijn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium