Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De Zon in Ram maakt je efficiënt en nauwkeurig. Dat stelt je niet alleen in staat om vooruitgan­g te boeken maar ook om wat afstand te nemen van concurrent­en die niet altijd even eerlijk zijn.

STIER 21-4 T/M 20-5

De stijgende Maan voorkomt dat je in de war raakt van alle drukte in je omgeving. Vertrouw op de bakens die je her en der hebt uitgezet en profiteer van dezelfde koppigheid die je soms ook wel eens wordt verweten.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Er wordt gerept van grote veranderin­gen op het werk, en sommige daarvan zullen ook jou aangaan. Geen paniek! Luister maar eens goed naar wat er gezegd wordt, dan merk je wel dat het nog niet zo negatief is.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Onverwacht­e problemen, misschien zelfs een ernstige blokkade, kunnen afbreuk doen aan je werk. Laat de moed niet zakken, je bent energiek genoeg om weer overeind te krabbelen en je doelen tóch te bereiken.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een kalme dag met minder stress en minder druk op je schouders. Voor een Leeuw die van actie houdt, zit daar misschien geen smaak of kraak aan maar je kunt je energie tóch beter opsparen voor morgen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een collega roept om hulp en dat brengt je er misschien toe om werk of verantwoor­delijkhede­n te accepteren die formeel buiten je bevoegdhed­en liggen. Toch moet je niet aarzelen, want de beloning mag er zijn.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Leveringsv­oorwaarden die onmogelijk te halen zijn, en nog veel meer vervelende akkefietje­s. Dat is een aanslag op de zenuwen, maar gelukkig geven de sterren je de fut om alles goed aan te kunnen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je bent afhankelij­k van collega’s die in een opperste staat van opwinding zijn omdat er iets gaande is. Maar ondertusse­n moet jij verder met je werk! Dit vereist kalmte en vastberade­nheid.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Onvoorzien­e klussen en traag draaiende administra­tieve molens. Gelukkig vind je steun bij Mars en Mercurius. De een (Mars) geeft je plenty energie, de ander is een soort anti-bureaucrat­isch breekijzer.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Als je in de handel of in een winkel werkt, dan kun je (met dank aan je intuïtie) je klantenkri­ng uitbreiden. Voor de andere beroepen is fantasie en creativite­it van levensgroo­t belang.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Mars dringt erop aan dat je nu lef toont. Niet omdat je normaal zo bang bent uitgevalle­n, maar deze dag is bij wijze van spreken geplaveid met kansen. En het zou zonde zijn als je er daar niet een van zou pakken!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je hebt niet alleen een hoop werk te verzetten, maar daar komen ook nog een paar persoonlij­ke zaken bij. Dat vraagt om veel creativite­it en inventivit­eit. En die heb je! Iedereen is straks trots op jou.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium