Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een moeilijke dag, waar je je alleen doorheen kunt slaan als je genoeg pauzes inbouwt. Onderschat de druk die je op het werk te verduren krijgt niet, je zou er zó overwerkt van kunnen raken.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een waterval van werk klatert op je neer. En het mooist van alles is dat het bijna allemaal spoedklusj­es zijn. In die situatie kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. En gelukkig komt dat er ook!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een negatieve dag. Reken erop dat de moeilijkhe­den die zich elke dag in mindere of meerdere mate voordoen vandaag extreem groot zullen zijn. Probeer stress te vermijden, en de zaken te relativere­n.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Vandaag wordt resultaat en productie verwacht dus ga gediscipli­neerd en methodisch te werk en verdeel je aandacht niet over te veel zaken. Thuis staat er vanavond maar één ding op het programma: uitrusten.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een hoop opwinding, drukte en stress op het werk. Gelukkig heb je gisteren je accu’s op kunnen laden zodat je er nu volop tegenaan kan. Liefde: vergeet de ‘normale’ vrijdagavo­nd maar, je partner heeft andere plannen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Aan het eind van de dag krijg je terug wat je erin hebt gestopt. En levert dat wat op? Daarvoor zul je niet alleen de mouwen moeten opstropen maar ook moeten laten zien dat je een teamplayer bent.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Durf eens helemaal jezelf te zijn is de wens van de sterren, want dan zou je recht op je doelen afkoersen en je rivalen sprakeloos achterlate­n. Liefde: zelfde verhaal. Ben jezelf en iedereen ligt aan je voeten.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je hebt totaal geen houvast en de aanwijzing­en die je krijgt gaan alle kanten op. Je zou er horendol van worden... Gelukkig sta jij stevig met beide benen op de grond en trek je je eigen plan.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Mars ligt in een hinderlaag, in jouw teken. In die situatie is het toch een hele knappe die jou iets kan maken. Tegen jouw energie kan niemand op, en je pragmatism­e zorgt voor de rest. Een superdag!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het goede nieuws is dat je ideeën worden geacceptee­rd. Maar je krijgt ook aanwijzing­en dat de middelen die je nodig hebt om ze te realiseren, nog even niet voorhanden zijn. Kwestie van geduld hebben!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een irritante dag, want enkele collega’s zijn er niet terwijl het werk wel af moet. En omdat dit vandaag écht niet minder dan normaal is, zul je diep in je reserves moeten tasten. Gelukkig heb je een flinke voorraad!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Rivaliteit, uitdaginge­n en een flinke werkdruk dreigen de werksfeer te vergiftige­n. Probeer een beetje afstand te nemen en beperk je tot taken die jou direct aangaan. Vanavond kun je in alle rust uitblazen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium