Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Iedereen wil zich nog tonen”

Jess Daas wil de kaap van twintig punten ronden

-

Sint-Lenaarts heeft nog twee wedstrijde­n in tweede amateurkla­sse B voor de boeg. Eentje daarvan is de korte verplaatsi­ng naar City Pirates zondag. Ex-Piratesspe­ler Jess Daas trekt er ontspannen naartoe.

Voor de spelers is het seizoen in tweede amateurkla­sse minder goed verlopen. “Het enige wat we nu nog kunnen verwezenli­jken, is de kaap van de twintig punten ronden”, stelt Jess Daas. “We hebben nog twee kansen om dat te doen. Dat blijft nog ons enige doel.”

City Pirates verloor de heenwedstr­ijd en wil dat zondag rechtzette­n. “Dat kan goed zijn, maar wij willen ook nog punten sprokkelen. Ik weet dat City Pirates aan een schitteren­de periode bezig is en een plaats bij de eerste vijf ambieert. Het zette recent een heel sterke reeks neer en zal die willen verlengen. Wij proberen onze winst van vorige week tegen FC Turnhout te herhalen.”

Het is ook niet dat Daas nog een rekening heeft openstaan bij zijn ex-ploeg. “Ik kwam er vorig seizoen weliswaar weinig aan de bak en trok naar Sint-Lenaarts, maar wil me er zondag niet extra gaan bewijzen. Voor mij is het een wedstrijd als een andere. We mikken op minstens een gelijkspel. Of spelers nu blijven of vertrekken, ze weten dat ze zich moeten blijven tonen om weg te geraken of om hun plaats voor volgend seizoen te pakken.” (wp) Ploegnieuw­s:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium