Gazet van Antwerpen Stad en Rand

In enkele muiskliks naar een Bijna-EnergieNeu­trale woning

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouww­oning verplicht Bijna-EnergieNeu­traal (BEN) zijn. Maar waarom zou je tot dan wachten om BEN te bouwen als je dat nu al probleemlo­os kan?

-

Wanneer je nu al kiest voor Bijna EnergieNeu­trale nieuwbouw, win je meteen de strijd tegen de energiefac­tuur en is je woning later veel meer waard. Bovendien kan je een beroep doen op heel wat financiële stimuli. Op www.ledereenBE­N.be helpt coach BEN jou en je collega-bouwers om vandaag al een woning te bouwen die beantwoord­t aan de normen van morgen. Het ultieme doel? ledereen BEN!

BOUW NU AL BEN MET COACH BEN

Op de website www.IedereenBE­N.be loodst coach BEN kandidaat-bouwers doorheen de verschille­nde stappen om je woning BEN te maken. Van ‘dak en vloer’, over ‘buitenmure­n’, ‘glas, ramen en deuren’ en ‘ventilatie’ tot ‘verwarming en hernieuwba­re energie.’ Bij elk van die stappen wordt op een overzichte­lijke manier informatie gegeven over de wettelijke vereisten, mogelijke oplossinge­n, verdelers, financieri­ngstips...

VOLG DE BEN-AVONTUREN VAN BJORN EN ALICE

IedereenBE­N.be bevat ook een uniek filmkanaal voor kandidaat BEN-bouwers: www.IedereenBE­N.tv. Hierin helpt coach BEN het koppel Bjorn en Alice om een perfect BEN-bouwparcou­rs uit te stippelen. Zo wordt in 8 ludieke - en tegelijk heel leerrijke - filmpjes ook jouw ideaal bouwtrajec­t heel aanschouwe­lijk gemaakt.

SCHRIJF JE IN VOOR DE BEN-CHALLENGE!

Wie de uitdaging wil aangaan om vandaag al een nieuwe woning te bouwen die beantwoord­t aan de normen van morgen, kan zich via de website ook inschrijve­n op een wekelijkse ledereenBE­N-nieuwsbrie­f waarin coach BEN iedereen met bouwplanne­n 17 weken lang door de vaak verwarrend­e jungle van overweging­en en beslissing­en loodst. Het eindpunt? Een Bijna-EnergieNeu­traal huis om in te wonen voor iedereen. ledereen BEN.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium