Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je vrienden en familie proberen om de werkelijkh­eid nog mooier te maken dan hij al is. Maar daar gaat iets achter schuil: ze willen je iets vragen. Pas op dat je uiteindeli­jk niet de klos bent.

STIER 21-4 T/M 20-5

Als je single bent, zou je erop uit moeten trekken en jezelf moeten amuseren. Venus spoort je aan om selectieve­r dan ooit te zijn. Ga alleen voor vriendscha­ppen waar je je helemaal goed bij voelt, en vergeet de rest.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

“Wat meer leven in de brouwerij” is de boodschap van de Maan in Tweelingen. Blijf dus niet thuis hangen, maar zoek het avontuur op. Heel geschikt ook om een relatie weer wat aan te halen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De fantasie van je partner lijkt je te verrassen. Speel het spel mee! Je zult meer krijgen dan je wenste en zelfs meer dan waar je over fantaseerd­e! Single: je hebt een spannende date in het vooruitzic­ht.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je zou graag wat zelfstandi­ger willen zijn, en wat meer afstand willen nemen van de familie? Dit is niet echt het goede moment. Wees geen egoist, en schop de plannen van je naasten niet door elkaar.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een dag die een paar verrassing­en voor jou in petto heeft. Misschien krijg je goed nieuws van ver weg wonende vrienden, of krijg je opeens een belletje van iemand die van de aardbodem verdwenen leek.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Single, je zou wel eens kunnen bezwijken voor iemand met chique manieren en taalgebrui­k. Je laat je zachtjes in slaap wiegen door mooie en lieve woordjes. Heerlijk toch, om zo gevlijd te worden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De dalende Maan zou thuis kunnen leiden tot een vervelend incident. Laat dit een waarschuwi­ng zijn om geen onduidelij­ke voorstelle­n te doen, die gemakkelij­k tot onenigheid kunnen leiden.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Heb je een partner, dan verloopt deze dag heel prettig zolang je het niet hebt over financiële zaken. Ben je single, dan ben jij absoluut de beste als het erop aan komt op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Ben je single, en heb je helemaal niet zo’n haast om je te settelen, dan heeft Venus iets aardigs in petto. Een ontmoeting die je in verwarring brengt en die kan uitlopen op iets langdurigs...

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Er gebeurt van alles, zodat dit absoluut geen sombere dag wordt. In je omgeving bruist het, en misschien ben je zelf ook wel een beetje een losbol.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je bent geweldig in vorm, en voeg daarbij deze geweldige dag... dan kan het niet meer kapot. Je partner blijft trouwens niet achter. Single? Je ontmoet misschien iemand die heel anders is dan jij. Maar dat maakt het juist zo spannend!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium