Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Sommigen waren er met hun gedachten niet bij”

Aanvoerder Stephan Van De Brul eist betere ingesteldh­eid

-

Sint-Lenaarts ging bij City Pirates zwaar onderuit: 5-0. Aanvoerder Stephan Van De Brul vond dat de goede wedstrijdm­entaliteit van de voorbije weken bij veel jongens ontbrak.

“Wij waren gewoon veel te zwak”, wond Van De Brul er geen doekjes om. “City Pirates toonde veel meer inzet. Veel jongens lieten het bij ons op dat vlak afweten. Niet iedereen was honderd procent bij de zaak. Sommigen waren er gewoon met hun gedachten niet bij.”

Zondag ontvangt Sint-Lenaarts Wijgmaal. “Ik vind dat iedereen dan voor de eer moet spelen. Het is onze laatste wedstrijd voor eigen volk en zelfs in een zwak seizoen mogen we onze supporters niet in de kou laten staan. Ik verwacht dat iedereen voor een mooie afsluiter zal zorgen. De volle inzet van iedereen is dus het minste wat je kan verwachten.”

Na zes jaar Sint-Lenaarts trekt Van De Brul, samen met Van Den Brandt, naar Ternesse. “Zondag speel ik hier mijn laatste wedstrijd. Ik maakte alles mee. De eerste vijf seizoenen waren super, met een promotie naar tweede amateurkla­sse als toetje. Deze degradatie is uiteraard niet leuk.”

“Ik ben dankbaar dat ik na Zwarte Leeuw bij deze club terechtkon en hoop dat Sint-Lenaarts volgend seizoen opnieuw voor de prijzen kan knokken. Met beperkte middelen zette het goede resultaten neer. Alleen dit seizoen viel het door blessures en afhaken van spelers tegen. Maar ik blijf het een toffe en gezellige club met een trouwe achterban vinden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium