Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Jammer dat ik er niet bij kan zijn”

Roel Engelen heeft nog lange revalidati­e voor de boeg

-

Als afsluiter van het seizoen kon Cappellen zich geen mooier affiche wensen dan de derby tegen Hoogstrate­n. Geen van beide ploegen heeft nog iets te winnen of te verliezen, zodat er zonder stress voluit voor winst kan worden gegaan. “Spijtig dat ik er tegen mijn exploeg niet bij kan zijn”, zegt de revalidere­nde Roel Engelen.

Voor Engelen kan de riem er niet af na de wedstrijd tegen Hoogstrate­n.

“Na mijn knieoperat­ie in december ben ik gestart met de langdurige revalidati­e”, licht Engelen toe. “Momenteel kan ik al zonder problemen een halfuurtje lopen. De volgende maanden hoop ik onder begeleidin­g van kine Robin Thys tegen begin juli op te bouwen tot mijn normaal niveau, om dan aan te kunnen sluiten als de groepstrai­ningen beginnen.”

Door zijn langdurige blessure mist de Cappelse aanvoerder twee wedstrijde­n die hij met stip had aangeduid.

“Tegen Thes had ik graag gespeeld omdat het mijn eerste club in mijn carrière was. Bij Hoogstrate­n was ik aan de slag tot ik naar Cappellen kwam. Logisch dat ik er nog heel wat spelers ken. Ik ben heel blij dat Hoogstrate­n zich op de vorige speeldag heeft gered. De club betekent een meerwaarde voor de reeks en is voor ons een affiche om naar uit te kijken. Ik hoop dat we zondag een herhaling kunnen brengen van de laatste thuiswedst­rijd tegen Duffel, maar dan wel bekroond met enkele doelpunten.” (en)

Ploegnieuw­s: Tom Floren is geel geschorst. Roel Engelen (knie) is geblesseer­d.

Kern: Joossens, De Vogelare, Lenaerts, Geuens, Lemaire, Volant, Kil, Deckers, Cham, Tshibuabua, Willemsen, Wouters, Mathyssen, Destoop, De Lil, Olongo Ekila, Claessens, Pirotte.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium