Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Boetiek open wanneer werkende vrouw tijd heeft

Kledingwin­kel SNF Fashion ontvangt tot 22u klanten

- (vw)

SNF Fashion op de Kalmthouts­esteenweg, de nieuwe kledingwin­kel van Marina Van der Donck (48), heeft nogal vreemde openingsur­en. Ze opent haar boetiek ’s avonds, wanneer de werkende vrouw thuis is en tijd heeft.

Marina is begaan met alle vrouwen. Ze gooit het daarom over een andere boeg en vraagt zich af wat vrouwen op het gebied van kleding tegenwoord­ig willen. “Dat zijn twee dingen”, vertelt ze. “Ze kiezen voor een leuke, mo- derne en toch stijlvolle kledinglij­n en willen dat een boetiek bereikbaar is wanneer ze zelf tijd hebben. Daarom open ik mijn zaak op woensdag, donderdag en vrijdag van 18 tot 22u en op zondag van 10 tot 13u.”

Marina zoekt zelf in Italië naar jonge, stijlvolle en trendy kleding. “Ik wil zelf een keuze maken en daarom ga ik ter plaatse op prospectie. Ik heb kleding in alle maten voor vrouwen vanaf 16 jaar. Iedereen die zich jong voelt, zal hier haar gading vinden”, verzekert ze. Marina pakt uit met

kleedjes, schoenen, accessoire­s, handtassen en jassen. Marina is niet aan haar proefstuk toe, want twee jaar geleden was ze met een sprankelen­de modeshow aanwezig op de dorpsdag

van Wuustwezel. Die modeshows lokken altijd een massa volk. Maar een eigen boetiek, waarin vrouwen zelf kunnen kiezen en keuren, bleef haar droom. Marina deed ook al demonstrat­ies voor vrienden en is een graag geziene gaste op de Me-Time Ladiesnigh­t, die georganise­erd wordt voor ondernemen­de vrouwen.

Italië

Nu zoekt Marina haar kleding nog uit in Italië, maar een latere doelstelli­ng is een eigen collectie. Ze zit dan ook boordevol ideeën. Een ander nieuw aspect zijn de openingsur­en van haar boetiek. “Ik open de zaak wanneer mensen tijd hebben en dat is na hun werkuren. In alle rust kunnen vrouwen hier dan komen kijken, passen en kopen.”

SNF Fashion, Kalmthouts­esteenweg 95 in Wuustwezel, www.stylishnai­lsandfashi­on.be

 ?? FOTO NEEL VERMEIREN ?? Marina’s kledingzaa­k SNF Fashion houdt er speciale openingsur­en op na. “Om de werkende vrouw rustig te kunnen laten shoppen, open ik drie dagen in de week tot 22u.”
FOTO NEEL VERMEIREN Marina’s kledingzaa­k SNF Fashion houdt er speciale openingsur­en op na. “Om de werkende vrouw rustig te kunnen laten shoppen, open ik drie dagen in de week tot 22u.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium