Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VOETBAL KORT

- (lvdw) (jve) (jug) (dvd, mah) (gma)

VAR werkt wachten.

Mitrovic topper.

en

niet?

20

Denswil

minuten

De Pro League heeft zijn conclusies getrokken uit de chaos van vorige zondag tijdens AA Gent - Standard. Als de apparatuur van de VAR (Video Assistant Referee) in het begin van de wedstrijd niet werkt, zal de wedstrijd twintig minuten later beginnen om de technici de gelegenhei­d te geven de apparatuur te herstellen. Zondag werkte de VAR niet, waardoor scheidsrec­hter Lardot AA Gent geen strafschop toekende na een duidelijke fout van Standard-speler Koutroubis. In de tweede helft werd dan een doelpunt van AA Gent door tussenkoms­t van de VAR, waarvan de apparatuur intussen was hersteld, afgekeurd.

fit

voor

Op de langdurig geblesseer­den

Vermeer en Decarli na meldde iedereen zich gisteren op training bij Club Brugge. Ook Mitrovic en Denswil. De twee verdediger­s trokken woensdag vroeger naar binnen uit voorzorg, maar konden gisteren opnieuw voluit meetrainen en raken zeker fit. Ook de adductoren­blessure van Poulain lijkt definitief verleden tijd.

Obradovic bank.

out,

Stresseren­de dagen

Spajic

op

de

Anderlecht zal zondag op Club Brugge geen beroep kunnen doen op Ivan Obradovic. De Servische verdediger sukkelt met de buikspiere­n en trainde deze week nog niet. Met het oog op het WK wil Obradovic ook geen risico’s nemen. Zijn landgenoot Uros Spajic staat wel weer op het trainingsv­eld na zijn enkelbless­ure. Hij zit in Brugge op de bank. KV Mechelen naar BAS-zitting Moeskroen.

Vandaag behandelt het BAS de licentie van Moeskroen, waartegen KV Mechelen in beroep ging. KV stuurt zijn advocaten, een uitspraak volgt tegen 10 mei. Dessel Sport (eerste amateurkla­sse) toont interesse in KVspits Jordy Peffer. De 21-jarige Peffer kent een moeilijk seizoen op huurbasis bij Westerlo en mag vertrekken bij KV, waar hij nog een jaar contract heeft. Harmen Kuperus, die de nieuwe keeperscoa­ch wordt van KV Mechelen, mag onmiddelli­jk beschikken bij OHL.

Panama,

op het WK een van de tegenstand­ers van de Rode Duivels, moet mogelijk zonder aanvoerder Roman Torres (32) naar Rusland. De verdediger sukkelt met een hamstringb­lessure.

 ??  ??
 ?? FOTO REUTERS ??
FOTO REUTERS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium