Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Nieuwbouw met 16 appartemen­ten in de maak aan het Vleminckve­ld

Vastgoedon­twikkelaar WOW-Projects bouwt pand met handelsrui­mte vlak bij Mechelsepl­ein

- FLORENCE WIJNEN

Het Vleminckve­ld krijgt er binnenkort een nieuw residentie­el project met zestien flats bij. WOWProject­s, een vastgoedon­twikkelaar uit Westerlo, zal nog voor het bouwverlof beginnen aan de werkzaamhe­den. “We beschikken over een toplocatie met een zeer goede ontsluitin­g”, klinkt het.

WOW-Projects ontwikkelt woonprojec­ten op unieke locaties in heel Vlaanderen. Voor het bouwverlof starten de werken aan een nieuw wooncomple­x op het Vleminckve­ld, vlak bij het Mechelsepl­ein en de winkelstra­ten van de Wilde Zee. “We beschikken over een toplocatie”, aldus Dirk Thys, eigenaar van WOW-Projects.

Het project telt zestien appartemen­ten met een of twee slaapkamer­s. Ze hebben een grootte van 48 tot 93 vierkante meter. “We hebben er tijdens het ontwerppro­ces voor gezorgd dat er de mogelijkhe­id is om appartemen­ten samen te voegen, volledig op maat van de nieuwe bewoners.”

Parkeerple­k

Daarnaast is er ook een handelspan­d op de gelijkvloe­rse verdieping van het gebouw. “Vaak willen mensen niet op de benedenver­dieping wonen en daarom hebben we ervoor gekozen om er ook een handelspan­d of kantoorrui­mte in te voorzien. Het is ideaal voor bijvoorbee­ld vrije beroepen om hun praktijk in het richten middenin het stadscentr­um. Plus, je hebt er de mogelijkhe­id om te parkeren. Met dit wooncomple­x richten we ons op een heel breed publiek.”

Binnenkort start de verkoop van de zestien appartemen­ten en het handelspan­d of de kantoorrui­mte. “Op 2 en 3 juni vindt het lancerings­weekend plaats in Hotel Elzenveld, in de Lange Gasthuisst­raat. Daar zal het project gepresente­erd worden en stellen we de verkoopspl­annen voor”, besluit Thys.

Inschrijve­n voor het lancerings­weekend kan via www.wowproject­s.be

Dirk Thys

WOW-Projects

“We hebben ervoor gezorgd dat er de mogelijkhe­id is om de appartemen­ten samen te voegen, volledig op maat van de nieuwe bewoners.”

 ?? FOTO WOW-PROJECTS ?? De nieuwbouw met zestien appartemen­ten verrijst in het centrum van de stad, vlak bij het Mechelsepl­ein.
FOTO WOW-PROJECTS De nieuwbouw met zestien appartemen­ten verrijst in het centrum van de stad, vlak bij het Mechelsepl­ein.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium