Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Marie Verhulst is overal en nu ook als gezicht van Studio 100

‘Dochter van’ treedt op de voorgrond

-

U moet dezer dagen al flink uw best doen om uw tv aan te zetten en niét op Marie Verhulst (22) te stoten. Ze wordt nu ook het gezicht van Studio 100 TV en is klaar om het etiket ‘dochter van’ definitief van zich af te schudden. “Ongeloofli­jk dat ik dit ‘mijn werk’ mag noemen.”

Ze vertelde het al honderd keer., maar omdat velen haar nog steeds niet geloven, doet ze het nog een keer. “Ik krijg dit niet in de schoot geworpen omdat Gert Verhulst mijn vader is. Ik deed net zoals iedereen auditie. Maar er zullen altijd mensen zijn die het tegendeel blijven beweren.” Marie Verhulst is jong, ontwapenen­d en charmant. Het lijkt dan ook een goede zet om haar het nieuwe gezicht van Studio 100 TV te maken, schouder aan schouder met James Cooke en Joyce Beullens.

Haar nieuwe rol wordt gevarieerd ingevuld. Ze bereidt met James en Joyce een programma voor waarin ze het samen met kinderen in verschille­nde opdrachten tegen elkaar moeten opnemen. En ze zong de generiek van de nieuwe animatiese­rie

Blinky Bill in. “En dat met amper een uurtje zangles achter de kiezen, maar het is wel iets dat nog op m’n bucket list stond.” Marie knijpt zich wel nog geregeld in de arm. “Ik sta er vaak bij stil wat voor kansen ik krijg. Het is gek wat ik allemaal mag doen en dat ik dit bovendien mijn werk mag noemen. Alleen wil ik ooit ook dingen voor volwassene­n doen.”

Studio 100 TV is te bekijken via kanaal 9 van Proximus TV.

 ?? FOTO CARLO COPPEJANS ?? Met papa Gert.
FOTO CARLO COPPEJANS Met papa Gert.
 ?? FOTO ID/ LIEVEN VAN ASSCHE ?? 2 Sterren Restaurant op VTM.
FOTO ID/ LIEVEN VAN ASSCHE 2 Sterren Restaurant op VTM.
 ?? FOTO JEROEN HANSELAER ?? Boxing Stars op VTM.
FOTO JEROEN HANSELAER Boxing Stars op VTM.
 ?? FOTO BELGA ?? Ghost Rockers op Ketnet.
FOTO BELGA Ghost Rockers op Ketnet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium