Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Met begrip en een open instelling compenseer je bepaalde tekortkomi­ngen in je relaties. Sommigen in je omgeving zijn niet op de hoogte van je problemen. Ben je single, denk dan niet dat iedereen van je houdt.

Stier 21-4 T/M 20-5

Single en toe aan liefde? Probeer aan andere dingen te denken. Venus heeft in elk geval niets voor je op stapel staan. Stort je vandaag liever op een hobby om je zinnen te verzetten!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6

Een dag die je een goed gevoel bezorgt. Dankzij de invloed van je optimistis­che partner zet je je zwartkijke­rij opzij en zie je het helemaal zitten. Duiken er toch nog zorgen op, dan maak je je daar niet druk over.

Kreeft 22-6 T/M 22-7

Jullie kunnen beginnen aan een nieuwe fase van jullie relatie. Het gaat erom duidelijkh­eid te hebben over bepaalde zaken, om het goede eruit te halen en het minder goede overboord te gooien.

leeuw 23-7 T/M 23-8

Begrip en tolerantie staan op de eerste plaats. Het is ook tijd om de strijbijl te begraven als het in de relatie even hard tegen hard ging. Je doet er goed aan om dan zelf de eerste stap te zettten.

Maagd 24-8 T/M 23-9

Thuis kunnen spaningen ontstaan, en dat hoeft helemaal niet aan jou te liggen. Maar als je toestaat dat er olie op het vuur wordt gegooid, dan is het einde voorlopig nog niet in zicht.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10

Single, je krijgt carte blanche van Venus. Stel haar niet teleur. Aarzel niet om die ene persoon te laten weten dat hij of zij voor jou de ware is. Soms worden dromen bekroond met succes.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11

Je leeft op door de rust om je heen. Wees blij dat er weer sprake is van eendracht. Ook een prima dag om de vakantiepl­annen verder bij te stellen. Single, iemand wil graag bij jou in de buurt zijn.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12

Het leven met z’n tweetjes kabbelt rustig verder, maar jij zoekt meer vertier. Hopelijk niet bij uitwonende kinderen. Hoe zou je het zelf vinden als je ouders je halve weekend kwamen inpalmen?

Steenbok 22-12 T/M 20-1

Met instemming van Venus wordt je relatie steeds sterker en dieper. Dat is belangrijk als er snel ingrijpend­e beslissing­en genomen moeten worden. Single, een goed moment om afspraakje­s te maken.

Waterman 21-1 T/M 19-2

Je hebt de indruk dat alles door je vingers glipt. Als je je niet helemaal op je gemak voelt moet je daar niet meteen een drama van maken. Misschien zit er gewoon wat beweging in je relatie.

Vissen 20-2 T/M 20-3

Het leven met z’n tweetjes gaat prima. Ben je single dan wordt je zo opgeslokt door je familie, dat je liefdeslev­en en al je plannen even naar de achtergron­d verschuive­n. Hoewel, vanavond...?

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium