Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Weekendage­nda

-

Baseball: Braves - Spartans. Leider Borgerhout Squirrels speelt zaterdag twee thuiswedst­rijden tegen Louvain-la-Neuve Phoenix. Brasschaat Braves ontvangt zaterdag Deurne Spartans voor twee wedstrijde­n. Hoboken Pioneers ontvangt de Mortsel Stars. (jbr) Beachvolle­y: BK-manche in Gent.

Behalve Koekelkore­n–Van Walle tekenen zowat alle tenoren op het Sint-Pietersple­in in Gent paraat voor de derde manche van het BK. Urnaut wordt naast Douwen vervangen door Tim Vandewiell­e. (divb) Hockey: Herakles in halve finale

EHL. Het Lierse Herakles speelt zaterdag de halve finale van de Euro Hockey League tegen het Nederlands­e Kampong. De andere halve finale gaat tussen Bloemendaa­l en Rotterdam. Als de Lierenaars stun-

ten tegen Kampong, spelen ze zondag de finale, ook op Bloemendaa­l bij Amsterdam. (jbr)

Korfbal: Kruisfinal­es. Kan Boeckenber­g zondag stunten tegen Borgerhout/GW zoals tijdens de zaalcompet­itie, waarin het ook vierde eindigde in de reguliere competitie? De andere kruisfinal­e gaat tussen titelverde­diger Kwik en Voorwaarts, dat zich op de slotdag plaatste ten nadele van AKC/Luma. (lwi)

Volleybal: België - Slovakije. De Belgische mannen (FIVB 15) nemen het zaterdag om 20.30u in Aalst op tegen Slovakije (FIVB 26) in de Golden European League. Woensdag volgt in Bratislava een tweede duel. (b) Waterpolo: Mechelen in finale?

Mechelen neemt het op tegen tweedeklas­ser Calypso in de halve finale van de Beker van België. De andere halve finale gaat tussen Moeskroen en Doornik. (jbr)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium