Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Tim en Esther uit ‘Blind Getrouwd’ halen eerste huwelijksv­erjaardag niet

- (tdl)

De experts van Blind Getrouwd zitten met een onvoldoend­e op hun rapport: na Mike en Marjolein en Wendy en Damiano zijn nu ook Tim en Esther uit elkaar. Zij halen de eerste verjaardag van hun huwelijk niet.

Grote liefde was het nog altijd niet toen Tim De Winter (30) en Esther van Kuijk (31) exact twee maanden nog een interview gaven. Voorzichti­gheid is altijd het codewoord geweest van de verzekerin­gsagent uit Zemst en de bemiddelaa­r van de VDAB uit Mechelen.

Maar van dat huwelijk wilden de twee echt iets maken. Twee dagen per week woonde Esther in haar appartemen­t in Mechelen, de rest van de week bij Tim in Hofstade. Eind april zou Esther definitief bij Tim intrekken, maar het is niet duidelijk of dat er nog van is gekomen.

Tim en Esther geven toe dat ze uit elkaar zijn. Hun eerste huwelijksv­erjaardag op 27 oktober zullen ze niet halen. De koppel wil alleen kwijt dat “recent besloten is toch elk terug onze eigen weg te gaan” en ze wensen elkaar het allerbeste toe.

Nooit zelf op elkaar afgestapt

Wat de reden van de breuk is, is onduidelij­k. Tijdens het programma werd snel duidelijk dat Tim sneller door de knieën ging dan Esther, al ging Esther uiteindeli­jk ook voor de bijl. De liefde was er, alleen bleek het voor allebei moeilijk om die uit te spreken. De camera’s hielpen ook niet, zeiden Tim en Esther: “Je kunt die camera’s niet negeren. We wilden ons niet meteen blootgeven.”

De twee gaven ook toe dat ze nooit op elkaar zouden zijn afgestapt als ze elkaar op café hadden ontmoet. “Ik ben niet het type dat direct naar een mooi meisje stapt”, zei Tim. En Esther: “Ik ook niet. Ik moet echt iemand beter leren kennen. Daar hebben we nu alle tijd voor”.

Tim en Esther zijn het derde koppel van dit seizoen van

Blind Getrouwd dat sneuvelt. Toon en Frie zijn nog samen, net als Aljosja en Lieve, die wel een latrelatie hebben.

 ?? FOTO DIRK VERTOMMEN ?? Esther en Tim.
FOTO DIRK VERTOMMEN Esther en Tim.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium