Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Iets besteld en niet thuis? Hang een pakketbrie­venbus

Thuisblijv­en voor online bestelling niet meer nodig

- (mawo)

Wie vaak online iets bestelt, kent het probleem: de bezorger staat voor een gesloten deur en u moet uw pakketje later in een postkantoo­r of afhaalpunt gaan oppikken. Daar vond Ekerenaar Wilfried Huybrechts iets op. Hij voorziet uw huis van een pakketbrie­venbus, zodat de bezorger uw nieuwste aankoop daar kan achterlate­n.

“Hoewel een pakketbrie­venbus al langer bestaat, is het systeem nog niet echt ingeburger­d”, zegt Wilfried Huybrechts, die hoopt

een gat in de markt gevonden te hebben. Hij opende in EkerenDonk zijn zaak Loxit, gespeciali­seerd in pakketbrie­venbussen voor particulie­ren en bedrijven.

Tegenwoord­ig kan alles aan huis worden geleverd. Sommige artikels zijn zelfs enkel online te koop. “De thuislever­ing verloopt echter allesbehal­ve zorgeloos”, zegt Huybrechts. “Niet alleen de klant zoekt een oplossing voor het leveringsp­robleem, ook de leverancie­r en de pakjesbezo­rger zijn vragende partij. Een pakketbrie­venbus of een pakketbox moeten aan hun verzuchtin­g tegemoetko­men”, zegt Huybrechts.

Assortimen­t

Een pakketbrie­venbus past bij elk type woning en moet aan dezelfde normen voldoen als een klassieke brievenbus. “Het assortimen­t is veelzijdig met modellen voor een brede waaier van woningen en voor elk budget. De modellen hebben verschille­nde open- en sluitsyste­men met veiligheid­skleppen of digitale sloten. Diverse modellen zijn onmiddelli­jk leverbaar, maar we leveren ook maatwerk waar nodig. Ik werk uitsluiten­d met gerenommee­rde Europese leverancie­rs”, besluit Wilfried Huybrechts.

Loxit, Kapelseste­enwg 291, Ekeren-Donk, www.loxit.be

 ?? FOTO W&F ?? Wilfried Huybrechts toont een van z’n pakketbrie­venbussen.
FOTO W&F Wilfried Huybrechts toont een van z’n pakketbrie­venbussen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium