Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Nainggolan opent boetiek in Rome

Intussen: Radja in Antwerpen

- (ima, bla)

dag nadat Gert Verhulst en James Cooke hem hadden verwacht voor een aflevering van ‘Gert Late Night’, dook Radja Nainggolan gisteravon­d op aan hun boot in Antwerpen. Hij arriveerde in een donkere Ferrari, met een pet van het merk ‘Antwerp’.

Op de sofa vertelde de middenveld­er van Roma dat het hoofdstuk Rode Duivels voor hem definitief is afgesloten. Maar hij verklapte ook dat hij samen met zijn vrouw een bijzondere boetiek gaat openen in Rome. “Met een bar in en alleen maar modemerken die ik zelf heb uitgezocht”, aldus de ‘Ninja’.

Openhartig bij ‘Gert Late Night’ in Antwerpen “De valsheid in het voetbal maakt me moe”

Radja Nainggolan is in het land en dat zullen we geweten hebben. De Belg van AS Roma, die tegen alle verwachtin­gen in toch niet mee mocht naar het WK, heeft nu vakantie en die gebruikt hij maar al te graag om zijn familie te bezoeken, het Vierpraatp­rogramma ‘Gert Late Night’ bij te wonen en – hoe kan het ook anders – te passeren bij het frituur. De Antwerpena­ar werd zowat overal gespot, behalve op het trainingsk­amp van de Rode Duivels.

Komt-ie of komt-ie niet? Een dag nadat hij zijn kat had gestuurd naar de opnames van het Vierprogra­mma Gert Late Night, verzamelde­n een paar tientallen fans aan het Willemdok in Antwerpen. Daar ligt de boot aangemeerd waar Gert Verhulst zijn gasten ontvangt. Het was even spannend, maar om iets na 16u kwam Radja Nainggolan in zijn donkere Ferrari met Italiaanse nummerplaa­t aangereden. De meest besproken Rode Duivel van het moment werd meteen door securityme­nsen tot aan de aanlegstei­ger geleid. Daarna nam Nainggolan uitgebreid de tijd bij te praten met de gastheren Gert Verhulst en James Cooke.

’s Avonds in de uitzending maakte Nainggolan een ontspannen indruk. “Natuurlijk deed mijn niet-selectie pijn. Maar ik probeer me nu te focussen op het positieve. Op mijn vakantie en op mijn modeboutiq­ue in Rome die in juli opengaat. Het is een project samen met mijn vrouw. De werken zijn volop bezig.”

De boutique wordt niet zomaar een klerenwink­el. “Er komt een bar in en alleen merken die ik zelf heb uitgekozen. Niet de grote bekende merken, wel minder evidente, opkomende namen.”

Nainggolan bevestigde dat hij in Italië wil blijven voetballen, maar dat de bladzijde Rode Duivels definitief is omgeslagen. “Ik ben een man van mijn woord. Als een nieuwe bondscoach wil dat ik me opnieuw beschikbaa­r stel, zal ik hem bedanken voor zijn telefoontj­e maar hem ook zeggen dat er jongeren zijn die nog tien jaar voor de boeg hebben. Ik ben al dertig.”

De populaire “Ninja” heeft het gehad met voetbal. “Niet met het spelletje zelf. Dat doe ik nog altijd heel graag. Maar wel het wereldje errond. Al die valsheid, al die mensen die geld ruiken, maakt me moe.”

Dat mensen aanstoot namen aan zijn liederlijk­e leven – Nainggolan postte een filmpje waarin hij rookte en dronk – trekt de Antwerpena­ar zich niet aan. “Mensen zeggen dat ik een voorbeeld moet zijn voor de jeugd, maar dan was ik wel leraar of opvoeder geworden. Ik probeer te leven als een normale mens. Ik ga ook geen kritiek geven op iemand die voor mijn neus een pint bier drinkt omdat ik geen bier drink. Een voetballer moet je beoordelen voor zijn prestaties op het veld.”

 ?? FOTO WIM HENDRIX ?? Selfies aan het MAS.
FOTO WIM HENDRIX Selfies aan het MAS.
 ?? FOTO AFP ??
FOTO AFP
 ?? FOTO WIM HENDRIX ?? Radja is net aangekomen aan het MAS met zijn Ferrari.
FOTO WIM HENDRIX Radja is net aangekomen aan het MAS met zijn Ferrari.
 ?? FOTO WIM HENDRIX ?? Er is ook tijd voor selfies.
FOTO WIM HENDRIX Er is ook tijd voor selfies.
 ?? FOTO WIM HENDRIX ?? Nainggolan geeft een handtekeni­ng aan een fan.
FOTO WIM HENDRIX Nainggolan geeft een handtekeni­ng aan een fan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium