Gazet van Antwerpen Stad en Rand

‘Sinksenfoo­rbaby’ Louis: drie dagen en al op de kermis

Sinksenfoo­rbaby Louis herenigd met gezin

- (flwe)

De jongste bezoeker op de Antwerpse Sinksenfoo­r van dit seizoen is een feit. Melissa Van Instendael (27) en Pierre Tantillo (29), foorkramer­s van ‘The Shaker’, verwelkomd­en afgelopen zondag hun zoontje Louis. Gisteren maakte de kleine spruit zijn intrede op de Sinksenfoo­r.

Melissa zat zaterdagav­ond nog achter de kassa van ‘The Shaker’, toen plots de weeën opkwamen. Enkele uren later zag hun zoontje Louis op zondag het levenslich­t in Genk. Gisteren keerde Melissa met de baby na drie dagen rust in het ziekenhuis terug naar de Sinksenfoo­r. “Ik wou zo snel mogelijk terug thuis bij mijn gezinnetje zijn”, zegt ze.

Om 15u werden ze met open armen ontvangen. “Collega’s en bezoekers kwamen een bezoekje brengen. Sommigen brachten zelfs een cadeautje mee.”

Het bleef niet alleen bij felicitati­es van collega’s en voorbijgan­gers. “Tussen de deur van de caravan vond ik een envelop”, zegt Melissa. “Daarin zat een uitgeprint­e versie van het artikel dat maandag in de krant verscheen. Er stonden gelukswens­en op met de namen van de afzenders, maar die kende ik niet. Leuk om ook felicitati­es uit onverwacht­e hoek te krijgen.”

Over twee weken hoopt Melissa weer achter de kassa te zitten. “Ik zal Louis dan ook meenemen, want net zoals bij ons dochtertje Donna (1,5) zal hij opgroeien tussen de kermisattr­acties.”

 ?? FOTO WIM HENDRIX ??
FOTO WIM HENDRIX
 ?? FOTO WIM HENDRIX ?? Mama Melissa (27) en papa Pierre (29) poseren samen met hun dochtertje Donna (1,5) en pasgeboren zoon Louis voor hun attractie ‘The Shaker’ op de Antwerpse Sinksenfoo­r.
FOTO WIM HENDRIX Mama Melissa (27) en papa Pierre (29) poseren samen met hun dochtertje Donna (1,5) en pasgeboren zoon Louis voor hun attractie ‘The Shaker’ op de Antwerpse Sinksenfoo­r.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium