Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Over het algemeen is er sprake van een rustige dag. Je doet er vooral goed aan je zaakjes op orde te krijgen voor de dag van morgen, want die belooft een stuk minder gemakkelij­k te worden.

STIER 21-4 T/M 20-5

Mercurius brengt discipline en regelmaat. Dat maakt dat je snel reageert, logisch denkt en goede oplossinge­n aandraagt. Geen twijfel: een gunstige situatie waarvan je gebruik moet proberen te maken.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je dag kan behoorlijk onderstebo­ven worden gegooid door onverwacht­e gebeurteni­ssen. Maak je niet druk, neem de dingen zoals ze zijn en laat zien dat je niet zo snel uit het veld geslagen kan worden.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een productiev­e sfeer op het werk, maar je lijkt ook snel afgeleid. Als je daar niet snel iets aan doet, kan het zijn dat de concurrent­ie je de hielen laat zien. Concentree­r je op duidelijke doelen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je hebt de turbo er maar eens opgezet en gaat er vandoor als een pijl uit een boog. Je rivalen vinden dat maar niets, maar daar hoef jij je niets van aan te trekken. Resultaten, daar gaat het om!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Dankzij de steun van Mercurius, kom je beter uit de verf dan normaal. Sterker nog, je werkt precies, zonder aarzeling en klaart de moeilijkst­e klussen in een handomdraa­i. Mooi, maar blijf bescheiden!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een constructi­eve dag. Start nieuwe projecten op, zorg dat ze goed worden georganise­erd maar vergeet ook de ‘gewone’ zaken niet. Liefde: Iemand probeert je te verleiden... Trap je erin?

SCHORPIOEN 24-10

T/M 22-11

Er is sprake van onderlinge competitie op je werk. Zorg dat je aan de kant van de winnaars blijft. Maar let wel op: het gaat al met al een heleboel energie kosten. Las geregeld een pauze in.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De dalende Maan doorkruist je teken, wat wijst op een moeilijke dag. Het vervelends­t is dat je soms met onduidelij­ke kwesties te maken krijgt, en je niet steeds de vereiste info hebt. Vertrouw op je flair.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Wat kan je nu het beste doen? Je krijgt te maken met taken waar je helemaal niet op stond te wachten. Je creativite­it biedt de oplossing. Single: iemand stapt je leven binnen en overdonder­t je.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een straatleng­te voorsprong op je concurrent­en, daar kun je nog eens van genieten! De sterren zijn je gunstig gezind, en de gebeurteni­ssen rijgen zich telkens in jouw voordeel aaneen. Wat wil je nog meer?

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een interessan­te dag. Er doen zich meerdere kansen voor die allemaal gunstig kunnen uitpakken voor je positie op het werk. Blijf dus alert zodat je bij de minste of geringste aanwijzing kan toehappen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium