Gazet van Antwerpen Stad en Rand

RAM 21-3 T/M 20-4

-

Boodschap van de sterren. Je beschikt over een grote vrijheid van handelen maar of je daar optimaal gebruik van kan maken, ligt helemaal bij jezelf. Het helpt enorm als je goed weet wat je wilt.

STIER 21-4 T/M 20-5

Over je werk lijkt een mistsluier te hangen. Dat betekent dat de hulp waar je op rekende er niet komt, en in wonderen hoef je ook al niet te geloven. Je doet uiteindeli­jk wat je moet doen, maar het wordt improviser­en.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Houd afstand tussen jezelf en de personen die de lakens uitdelen. Om je doelen te bereiken moet jij moet het immers hebben van je handelings­vrijheid. Single: Maar vanavond neemt Venus je in een houdgreep.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De Maan begint weer aan een stijgende cyclus maar toch mag je niet op het toeval rekenen. Vertrouw alleen op je eigen kracht. Belangrijk­e ontmoeting­en en beslissing­en kan je beter tot volgende week laten rusten.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een prima dag om zaken te regelen met een omgeving die open staat voor suggesties. Profiteer van de gunstige situatie en probeer te vernieuwen, maar consolidee­r eerst wat je al bereikt hebt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Om nou te zeggen dat je altijd een onbegrensd vertrouwen in je omgeving hebt, is wat overdreven. Maar vandaag lukt het om de juiste toon aan te slaan en prima maatjes te zijn met de mensen om je heen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Beweeglijk­heid en souplesse zijn vandaag je beste eigenschap­pen. Je past je aan de eisen en de druk van het moment aan, en dat komt je profession­ele image ten goede. Liefde: Een ideale avond om plannen te bekrachtig­en.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Als je wil kan je vandaag je interesses uitbreiden. Het enige wat je daarvoor moet doen, is naar de anderen luisteren. Met de info die je zo oppikt kom je al een heel eind verder.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een goede dag om je slag te slaan, want de stijgende Maan staat in Boogschutt­er. Maak een lijstje met daarop je doelen, en maak een intuïtieve keuze. Liefde: Het kost tijd om de sfeer thuis goed te houden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Ambitie en zin om iets te ondernemen staan in je horoscoop gebeiteld. Dat is positief, maar je moet toch maar eens wat doen aan de neiging om altijd maar meer te willen en de grenzen op te zoeken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Al wil je nog zo graag uit de band springen, op je werk word je alleen maar tegengewer­kt. Zet je schrap, ga in de aanval en ruim alle obstakels uit de weg. Liefde: Spanningen aan het begin van de avond, maar niet voor lang.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Alleen een gebrek aan vertrouwen kan ervoor zorgen dat je geen gebruik maakt van de talloze mogelijkhe­den die je aangereikt krijgt. De weg naar succes ligt open, maar het ligt dus helemaal aan jezelf wat je er mee doet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium