Gazet van Antwerpen Stad en Rand

‘Wauw!’ de nieuwe single van De Romeo’s

Nieuw album verschijnt in oktober

- (dvg)

Dubbel feest vandaag voor De Romeo’s: Chris Van Tongelen viert zijn vijftigste verjaardag én komt samen met Gunther Levi en Davy Gilles naar buiten met een nieuwe single, Wauw! “Onaangekon­digd, want wij houden van verrassing­en”, klinkt het bij het trio.

“Dit lied is tegelijk de voorbode van ons nieuwe album dat in oktober verschijnt, bij de start van onze jubileumco­ncerten.” De Romeo’s bestaan dit jaar namelijk vijftien jaar. De première van de concertree­ks vindt plaats op 20 oktober in de Antwerpse Stadsschou­wburg, eind november staan ook het Ethias Theater in Hasselt en het Kursaal Oostende op de agenda. “Wauw! leek ons de gepaste single, want het is een terugkeer naar waar het voor ons allemaal begon”, vertelt Davy Gilles. “Dat was de musical Romeo

& Julia, toen we vijftien jaar geleden voor het eerst samen zongen. De single voelt heel theatraal en heeft datzelfde poppy musicalevo­el. Dat ligt ons wel.”

Chris Van Tongelen bouwt vandaag ook een feestje voor zijn verjaardag, maar doet dat niet in België. “Neen, sinds een paar jaar trakteer ik mezelf op een minitrip naar het buitenland wanneer ik jarig ben. Vijftig worden voelt wat vreemd, maar in mijn hoofd ben ik nog steeds een prille twintiger”, lacht Van Tongelen. “Ik ga er dubbel en dik van genieten.”

De single Wauw! wordt vandaag voorgestel­d op de radio, tickets en info over de jubileumco­ncerten van De Romeo’s vindt u op www.ticketkope­n.eu.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium