Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik leef van vijf procent van mijn volledig loon”

Ex-voetballer Gilles De Bilde op bezoek bij Fellaini, Lukaku en Mertens

-

Voor de veelbespro­ken Radja Nainggolan trok Telefacts vorige week een volledige aflevering uit. De drie andere voetballer­s die Gilles De Bilde ging opzoeken, zullen de tweede aflevering vanavond onder elkaar moeten verdelen.

De Bilde sprak met Romelu Lukaku in Manchester, waar hij de pannen van het dak speelde bij United. Lukaku praat onder meer over zijn fortuin: “95% van mijn loon staat op mijn spaarreken­ing, dat raak ik niet aan. Ik leef van die andere 5%. Het enige folieke dat ik gedaan heb in mijn leven, is mijn auto.” Lukaku rijdt met een Rolls Royce van 281.000 euro die hij geregeld laat herspuiten.

Carrière als sportleerk­racht

Net als VRT-reporter Ruben Van Gucht mocht ook Gilles De Bilde aanbellen bij Dries Mertens in Napels. Mertens vertelt dat hij eigenlijk sportleerk­racht wilde worden, zoals zijn vader. “Ik had nooit gedacht dat ik een topvoetbal­ler zou worden en genoeg zou verdienen.” Vrij uitzonderl­ijk is dat ook Marouane Fellaini, Lukaku’s ploegmaat bij Manchester United, een camera toeliet in zijn privéleven. Op vakantie in Marbella blijft de krullenbol discreet over zijn liefdeslev­en, maar hij praat wel over zijn jeugd: “Mijn vader volgde me van dichtbij op. Hij gaf me altijd goede raad, zelfs vandaag nog. Mijn opvoeding was streng, maar waar ik nu sta heb ik daaraan te danken.”

Telefacts Special, VTM, 22u.

 ?? FOTO VTM ?? Ex-Rode Duivel Gilles De Bilde op bezoek bij Marouane Fellaini in Marbella voor Telefacts Special.
FOTO VTM Ex-Rode Duivel Gilles De Bilde op bezoek bij Marouane Fellaini in Marbella voor Telefacts Special.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium