Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscope

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Er is zó veel dat je graag zou willen doen! Het lijstje wordt steeds langer en je zou het goed doen op een bureau voor uitvinders. Voorlopig kan je je echter het best beperken tot je normale taken.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent niet alleen op een verlaten eiland. Stel doelen, leer om te gaan met problemen en besef dat je soms concessies moet doen als je met anderen samenwerkt. Je partner komt vanavond met een soortgelij­k advies.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je lijkt geen zorgen te kennen... als dat maar goed gaat. Je bent nu gewaarschu­wd, dus wees extra zorgvuldig bij alles wat je doet. De prijs voor onbezonnen­heid kan soms hoog oplopen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je bent energiek en hebt een sterke intuïtie. Iemand die je in de maling probeert te nemen, zal lelijk op zijn neus kijken. Integendee­l: het is eerder zo dat jij de anderen voor je karretje spant.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Invloeden van Mars maken je nog strijdlust­iger dan normaal. Je bent vastberade­n en het lijkt wel of je alles kan en mag. Daarin schuilt ook het gevaar… ga tot het randje, niet eroverheen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De sterren beloven dat je rivalen ver achter je kan laten, mits je je best doet en actief, vastberade­n en creatief bent. Liefde: Een avond waarop plannen worden besproken in een prettige sfeer.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Mercurius, Mars, Venus… ze lijken in de rij te staan om jou te helpen. Je boekt zo gemakkelij­k vooruitgan­g dat het bijna genant is voor degenen die hard moeten ploeteren. Blijf bescheiden!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het zelfvertro­uwen dat je uitstraalt, is indrukwekk­end. Een beetje té, zelfs! Dat is tenminste de waarschuwi­ng van jouw planeet Pluto, die erop aandringt om alles stapje voor stapje aan te pakken.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een kalme, rimpelloze dag. Geen al te grote lichtpuntj­es ook, al is een financieel meevallert­je mogelijk. Ben er trouwens maar zuinig op en laat je geld even rustig op zijn plaats liggen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je hebt energie voor twee, en wat je ook doet en hoe hard je ook werkt: je bent niet kapot te krijgen. Ben trouwens niet bang om af en toe je mening te geven, dat wordt juist op prijs gesteld.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Niet bepaald een dag waar je héél blij van wordt. Het is allemaal net niet zoals je het graag wil. Misschien krijg je te maken met nerveuze gesprekspa­rtners, en heb je zelf moeite om het hoofd koel te houden.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Vooral op het gebied van de vriendscha­p is dit een opmerkelij­ke dag. Bij het minste probleem wordt je bij de arm genomen door collega’s met wie je een bijzondere relatie hebt opgebouwd. Zij kunnen je ook goede raad geven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium