Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Drama in de maak en verboden kus

-

Naar aloude gewoonte stond de 23ste seizoensfi­nale van Thuis bol van intriges en cliffhange­rs. Genoeg voer voor fans om een hele zomer op het puntje van hun stoel te zitten. Alles wat u moet weten in een notendop.

Waldek, Mayra en Zoë in een brandende wagen

Mayra vlucht met dochtertje Zoë, Waldek snelt hen achterna met de wagen. Per abuis rijdt hij Mayra van de weg. Wanneer hij in het autowrak kruipt om Zoë te bevrijden, bekent Mayra dat ze de baby in het ziekenhuis verwisseld heeft. Waldek is in shock en blijft roerloos zitten. Net dan schiet de wagen in brand. Een drama in de maak, of loopt het alsnog goed af? We weten al dat actrice Muriel Bats, die Mayra speelt, binnenkort verdwijnt uit de soap.

De kus van Kobe en Peter

Na een gezellige middag met veel wijn aan de vijver bloeit er iets meer tussen vrienden Kobe en Peter. Ze kussen, in de veronderst­elling dat ze alleen zijn. Maar Britney, het zusje van Peters vrouw Femke, filmt alles vanuit de struiken met haar tablet. Licht zij haar zus en mama Nancy in? En was het meer dan een dronken kus tussen Kobe en Peter?

Fatale ruzie?

Tijdens een hevige ruzie duwt Stan Leo hardhandig op de grond. Leo blijft beweginglo­os liggen en bloedt uit z’n hoofd. Stan vlucht weg. Wanneer Marianne en Tom Leo vinden, ligt hij in een grote plas bloed. Leeft hij nog?

Verzoening van Rosa en Steven

Zoon Kobe zet stiekem een date op tussen zijn uit elkaar gedreven ouders, Steven en Rosa. Zij vallen weer voor elkaar tijdens een romantisch etentje. Liefdesriv­ale Karin loopt hen tegen het lijf en ziet haar liefdesgel­uk uiteenbars­ten. Zij vindt troost bij Tom.

De waarheid over Maarten

Jacques komt te weten dat de dood van zijn zoon Maarten een ongeluk was en is kapot van verdriet. Slaat hij tilt?

Ook goed nieuws

Paulien is na lang proberen zwanger van Adil. De ruzie tussen Nancy en Dieter wordt bijgelegd, en de dakloze Marianne groeit onverwacht weer naar haar dochter Ann toe.

 ??  ?? Britney filmt de verrassend­e kus tussen Kobe en Peter.
Britney filmt de verrassend­e kus tussen Kobe en Peter.
 ??  ?? Tom en Marianne vinden Leo in een plas bloed.
Tom en Marianne vinden Leo in een plas bloed.
 ??  ?? Waldek probeert Zoë uit een wrak te redden. FOTO'S VRT
Waldek probeert Zoë uit een wrak te redden. FOTO'S VRT
 ??  ?? Jacques is kapot van verdriet.
Jacques is kapot van verdriet.
 ??  ?? Karin vindt Troost bij Tom.
Karin vindt Troost bij Tom.
 ??  ?? Paulien is eindelijk zwanger van Adil.
Paulien is eindelijk zwanger van Adil.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium