Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een dag waar je tevreden over kan zijn, want de lopende zaken ontwikkele­n zich goed. Maar als je de kans hebt om je op een onderzoek of een opleiding te storten dan is het daar ook een goed moment voor.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een moeilijke en drukke dag, maar je bent in staat om vooruit te kijken en je stelt je behoedzaam op. Zo kader je je acties als het ware in, en gebruik je je energie doelbewust en efficiënt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De weer dalende Maan kan leiden tot vertraging­en die je hele planning overhoop halen. Leg je erbij neer en schuif een aantal zaken door naar de volgende week. Liefde: let vanavond op je woorden.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je hebt soms van die dagen dat de stemming in mineur is, en dit is er zo een. Als je echter denkt dat je harde werken volledig over het hoofd wordt gezien, sla je de plank mis. Verjaag die zwarte wolken!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je hebt goede ideeën, alleen wordt er niet naar geluisterd. Probeer je denkbeelde­n dan beter te verwoorden, ben realistisc­h en concreet. Je zult zien dat de steun dan vanzelf komt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Misschien geef je leiding aan een belangrijk project en zit je als het ware klem tussen de wens om je collega’s erbij te betrekken, en de angst dat ze het niet met je eens zijn. Toch is praten de oplossing!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Venus versterkt je communicat­ieve vaardighed­en, met name bij onderhande­lingen. Dat maakt het tot een goede dag om eisen te stellen of om moeilijke bespreking­en te voeren. Liefde: een sensuele en lange avond.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De sterren waken over jou, en dat is een goede gelegenhei­d om iets te doen aan je opleidings­niveau, een investerin­g te doen, of om een gooi te doen naar een functie die je ambieert.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Als je je zorgen maakt over een bepaald project is dat niet altijd terecht, er is geen sprake van enige dreiging. Van de andere kant lijkt het ook niet erg waarschijn­lijk dat je vandaag veel vooruitgan­g boekt.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een aantal moeilijke taken moet nu worden afgerond. Gemakkelij­k zal dat niet zijn, want je krijgt te maken met irritante afleidings­manoeuvres en collega’s die het allemaal wel welletjes vinden.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Bovenop al het werk dat je vandaag voor de kiezen krijgt, komen ook nog allerlei onverwacht­e en hinderlijk­e gebeurteni­ssen. Doseer je krachten en besef dat je niet overal tegelijk kan zijn.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je krijgt misschien een leuk voorstel. Het vervelende is dat je niet weet wat je ervan moet denken. Degene van wie het voorstel afkomstig is, is een beetje ontwijkend en lijkt om de hete brij heen te draaien.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium