Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Medium voorspelt: “Rode Duivels worden derde of vierde op WK”

Helderzien­de ziet glansrol weggelegd voor Lukaku, Kompany zál spelen en Engeland pakt titel

- KRISTIN MATTHYSSEN

De Rode Duivels halen de halve finale op het wereldkamp­ioenschap. Of ze derde of vierde worden, zal afhangen van de scheidsrec­hter. Dat voorspelt medium Liliane Caro, die voor ons alle spelers uit de WK-bijlage van Gazet van Antwerpen ‘voorvoelde’.

Waar is Paul de Octopus gebleven, de inktvis die tijdens het WK van 2010 de uitslag van alle zeven wedstrijde­n van het Duitse team en van de finale van Nederland tegen Spanje juist wist te voorspelle­n? Dood, zo lezen we. Gelukkig is medium en helderzien­de Liliane Caro uit Lier, die zondag haar nieuw boek voorstelt op de spirituele beurs in Malle, zo vriendelij­k om aan de hand van de foto’s van de Rode Duivels te voorspelle­n hoe ons nationaal elftal zal scoren in Rusland. “Heldervoel­en is mijn sterkste kant”, zegt ze. “Ik ben gisteren naar Scherpenhe­uvel geweest en heb zeer sterk doorgekreg­en dat de Belgen de halve finale spelen. Bizar genoeg kreeg ik Engeland verscheide­ne keren als wereldkamp­ioen door.”

Liliane wil ook weleens zien wat ze doorkrijgt over de individuel­e prestaties van de Rode Duivels. Als ze haar hand op doelman Courtois legt, voorvoelt ze dat hij een zeer sterk toernooi zal afwerken. “Hoewel ik ook hartzeer doorkrijg bij Courtois. Blijkbaar worstelt hij met iets.”

Bij Vincent Kompany voelt het medium een schouderbl­essure, die hem eventjes op de bank zal houden. “Maar op de cruciale momenten kunnen we op hem rekenen. Kompany zál spelen. Vermaelen zit met beslommeri­ngen in zijn hoofd die zijn spel aantasten. Hij zal twee kansen krijgen om zich te tonen en zal die waarmaken.” Jan Vertonghen gaat het thuisfront missen en op het einde vermoeidhe­id vertonen.

Bij Boyata krijgt Liliane veel positieve gevoelens door. “Ik voel wel dat hij last kan krijgen van braken en diarree. En hij moet opletten voor tackles. Ook Dendoncker gaan we nodig hebben, omdat we zo ver geraken. Ciman zie ik lachen. Hij moet wel oppassen voor een infectie.” Fellaini kan volgens wat het medium doorkrijgt geen onrecht verdragen en zal geregeld in de clinch gaan met scheidsrec­hters. “Dembélé zal voetballen alsof zijn leven ervan afhangt. Bij Witsel voel ik heel positieve energie. Hij wordt belangrijk.”

“Kevin De Bruyne gaat nóg beter presteren dan we hadden verwacht. Bij Eden Hazard krijg ik door dat dit WK het toppunt van zijn carrière wordt. Hij gaat heel veel scoren. Dries Mertens zal zich manifester­en, maar ik zie ook wrijvingen en een lichte blessure aan de linkerknie.” Maar dé vedetten van de Rode Duivels worden Romelu Lukaku en Michy Batshuayi. “Tweelingzi­elen. Lukaku gaat afzien, maar zal de held van de natie zijn.” Zo, nu hoeft u al niet meer te kijken.

17 juni, beurs Spiritueel Onderweg, De Notelaar, Lierselei 19 in Oostmalle, 10-18u, 5 euro

 ?? FOTO JORIS HERREGODS ?? Met de hand op Fellaini. “Hij gaat dikwijls overhoop liggen met de scheidsrec­hters in Rusland.”
FOTO JORIS HERREGODS Met de hand op Fellaini. “Hij gaat dikwijls overhoop liggen met de scheidsrec­hters in Rusland.”
 ?? FOTO JORIS HERREGODS ?? Medium Liliane voelt Witsel. “Hij wordt een belangrijk­e speler.”
FOTO JORIS HERREGODS Medium Liliane voelt Witsel. “Hij wordt een belangrijk­e speler.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium