Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Foodtracks aan de abdij

-

Funk Food Fest, het foodtruckf­estival aan de Sint-Bernardusa­bdij, breidt uit met een extra dag op donderdag 21 juni en spreidt zich zo uit over vier dagen. Ook Katastroof is opnieuw van de partij.

De aftrap wordt gegeven met een afterworkp­arty, alleen voor 18-plussers, op 21 juni. Het feestje baadt in de sfeer van het legendaris­che new beat. Daarvoor tekenen dj’s Steve Hoebek, Betamax en Alain Faber present. “Die avond, van 18 tot 24u, geven we ook al een voorsmaakj­e van de foodtrucks die de volgende dagen op de weide aanwezig zijn. In totaal is er een twaalftal foodtrucks, waarvan er donderdag zowat de helft zal staan”, verduideli­jken organisato­ren Evi Heyndrickx en Steve Weemaes van de vzw Heymisse Feest.

Zij zorgen voor een gevarieerd aanbod, want elke foodtruck is uniek in zijn soort. U vindt er vegetarisc­he gerechten, snacks bereid in de airfryer en bijzondere dessertjes zoals de speciale ijslolly’s of paleta’s van Ice Jewels.

Katastroof en Fixkes

Zoals steeds is er aan het culinair genot ook muzikale ambiance verbonden. Op vrijdag 22 juni mag voor het derde jaar op rij Katastroof terugkeren (20u), zaterdag is het de beurt aan Fixkes (19u). Beide dagen steekt het festival van wal om 15u. Dj’s zorgen voor de ambiance voor en na. Zondag is het vanaf 12u kidsdag met een workshop circus en kinderdisc­o met Anick (ex-Ketnet). Vanaf vrijdag staat er in samenwerki­ng met Gio Spring ook een kinderdorp opgesteld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium