Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ook brievenbus­sen swingen de pan uit

Tomorrowla­nd-brievenbus­sen op veertien locaties

- JAN BOEY www.deschorre.be, www.toerismeru­pelstreek.be

De samenwerki­ng tussen Bpost en Tomorrowla­nd levert veertien officiële postbussen op die in Tomorrowla­ndstijl worden aangekleed, enkel in Boom. Als u er wat in post, weerklinkt bovendien het Tomorrowla­nd Anthem van Hans Zimmer.

Voor velen begint het stilaan te kriebelen: het is nog vijf weken aftellen naar het eerste weekend van de volgende editie van dancefesti­val Tomorrowla­nd. Samen met Bpost gaat Tomorrowla­nd de bekende rode brievenbus­sen op veertien locaties in de gemeente pimpen in de huisstijl van Tomorrowla­nd. Het eerste exemplaar kunt u alvast ontdekken op de hoek van de Dirkputstr­aat en de Nachtegaal­straat, vlak bij Dreamville, waar 35.000 gasten per weekend te slapen worden gelegd. Grappig en verrassend is dat wanneer u in een van deze TMLbrieven­bussen een brief post, u een deeltje van het Tomorrowla­nd Anthem van Hans Zimmer hoort. Enkele dagen geleden lanceerden Bpost en Tomorrowla­nd ook al een unieke Tomorrowla­ndpostzege­lkit. Daarin zitten een postzegelb­laadje met vijf postzegels én vijf muzikale postkaartj­es die u via de smartphone of via de klassieke platenspel­er kunt beluistere­n. De postzegel zelf, zonder de kit, kan u enkel bestellen

via de e-shop van Bpost. Naast de locatie in de Nachtegaal­straat vindt u deze speciale brievenbus­sen weldra terug in de Vredesstra­at, Vlierlaan, Velodrooms­traat, Van Leriuslaan, Tuyaertsst­raat, Statiestra­at, Noeversela­an, Nachtegaal­straat, Kerkhofstr­aat, Jozef Van Cleemputpl­ein, Beukenlaan en Grote Markt (tegen de kerk).

De start van de opbouw op de evenemente­nweide, het libellenei­land, de deltaweide en achter het gebouw De Pitte is gisteren gestart. Het domein blijft toegankeli­jk. Vanaf 2 juli gaat de opbouw over heel het domein echt

van start. Tot en met 24 juni is het mountainbi­keparcours toegankeli­jk.

Het infokantoo­r van Toerisme Rupelstree­k verhuist naar het Sociaal Huis in Terhagen van 17 juli tot en met 2 augustus. Vanaf 16 juli is het hele domein afgesloten. De afbraak start na zondag 29 juli. Op 18 augustus is alles weer bereikbaar. Buurtbewon­ers kunnen terecht bij de ombudsman van Tomorrowla­nd en zijn team, van 1 tot 31 juli, via 0800.190.09 of buurt@tomorrowla­nd.be.

 ?? FOTO JAN BOEY ?? Een brievenbus in Tomorrowla­nd-stijl.
FOTO JAN BOEY Een brievenbus in Tomorrowla­nd-stijl.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium