Gazet van Antwerpen Stad en Rand

RUSLAND IN DE RAND

-

IJSLANDSE ‘SUB’ WORDT SEKSSYMBOO­L

Van een onbekende middenveld­er bij een Duitse tweedeklas­ser naar een internatio­naal sekssymboo­l op sociale media. Die stap zette de IJslander Rurik Gislason (30) tijdens zijn invalbeurt in de wedstrijd tegen Argentinië. Gislason, die ooit nog enkele maanden zijn kans waagde bij de jeugd van Anderlecht, betrad zaterdag het veld in Moskou in de 63e minuut. Op dat moment telde de speler van SV Sandhausen zo’n 30.000 volgers op Instagram. Maar toen ging het snel. “Hoe is het mogelijk zo knap te zijn”, vroeg de Braziliaan­se actrice Gabriela Lopes aan haar 2 miljoen volgers op Instagram. En toen ook de Argentijns­e actrice Gimena Accardi (2,3 miljoen volgers) aandacht schonk aan de coole Viking, vloog zijn aantal volgers in de hoogte: dinsdagnam­iddag had Gislason al 530.000 volgers, meer dan het aantal inwoners van IJsland.

MESSI KOOPT AUTO VAN 1,5 MILJOEN

Lionel Messi verzamelt naast trofeeen ook graag auto’s. De 30jarige Argentijns­e vedette heeft zopas een Pagani Zonda ter waarde van meer dan anderhalf miljoen euro toegevoegd aan zijn verzamelin­g. Messi kocht door de jaren heen een garage bij elkaar met maar liefst vijftien auto’s. Het wagenpark van Messi heeft een totale waarde van zo’n 3 miljoen euro, betaalbaar voor iemand die meer dan 500.000 euro per week opstrijkt. Audi, wellicht niet toevallig een van de hoofdspons­ors van Barcelona, is met vier modellen het best vertegenwo­ordigd in zijn garage. Verder bestaat de vloot van ‘de Vlo’ nog uit twee Maserati’s, een Ferrari, een Mini, een Dodge, een Cadillac, een Range Rover, een Toyota, een Mercedes en een Lexus.

DENEN CHARTEREN PRIVÉJET

Om de Deense verdediger Jonas Knudsen de kans te geven zijn pasgeboren baby te zien, legden alle spelers van Denemarken samen zodat er een privéjet kon worden gecharterd. De partner van de 25jarige linksback zou pas na het WK bevallen, maar twee dagen voor de match tegen Peru kreeg Knudsen het bericht dat de weeën waren begonnen. Daags na de wedstrijd tegen Peru, die Denemarken vrijdag met 10 won, stapte de speler het privévlieg­tuig op om zijn pasgeboren dochter te zien. Met dank aan zijn ploegmaats. Maandag sloot de internatio­nal weer aan bij de groep. “Uiteraard was zijn plaats thuis. We hebben allemaal met de glimlach samengeleg­d, zodat hij zijn dochter kon zien”, legt middenveld­er Thomas Delaney uit in Ekstra Bladet.

RUSSISCHE VROUW BEVALT TIJDENS SUPPORTERE­N

De prestaties van het Russische elftal zijn een vrouw zo goed bevallen, dat ze ervan is bevallen. Volgens de gezondheid­sminister van de regio Krasnodar was de Russin zo nerveus tijdens de openingsma­tch van de Russen tegen SaudiArabi­ë dat ze is bevallen van haar zoon. Ze noemde hem Aleksandr, naar doelpunten­maker Aleksandr Golovin. De vrouw was 36 weken ver en beviel naar verluidt pal op het laatste fluitsigna­al. Benieuwd hoeveel bevallinge­n er tijdens Rusland Egypte zijn geteld.

 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium